Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

סדנת לחמים עם ברי יוגב

23/01/2014 @ 4:30 - 20:30

כמה פעמים חשבתם את המחשבה הרומנטית הזו על אפית לחם בבית? היו פעמים בהן בקע ריח נפלא של לחם שנאפה או חלות טריות לשבת מביתם של השכנים ורציתם לפרוץ את הדלת או לפחות את מחסום השמרים ולהיות כמותם, להיות מסוגלים להכין לחם ביתי בעצמכם.

אז הנה זה קורה, האופה המופלא ברי יוגב, ילמד אתכם בסדנא מיוחדת לבייגלה להכין כמה וכמה סוגי לחמים, כאלה שיפיצו ריח נפלא, ללא חומרים משמרים, ובעיקר ימרחו חיוך של גאווה על פרצופכם.

ברי יוגב הוא ה-איש ללמוד ממנו להכין לחם.

הוא לא רק כותב טור לחמים מצליח בבייגלה, לאחר חקר ולמידה אצל טובי האופים ברחבי העולם, ברי הוא יועץ שמלווה מאפיות בשלבי ההקמה ויועץ לחברה העוסקת ביבוא חומרי גלם לתעשית הלחם בארץ, מורה המלמד בבית ספר "בישולים" בתל אביב לצד טובי המורים בארץ ומפתח מתכונים חדשים. ברי יוגב הוא גם אבא והאופה הראשי בבית – בעיקר בימי שישי, כאשר הילדים רוצים להכין חלות.

סדנת הלחמים של ברי יוגב מומלצת לכל מי שמחפש מלאכת כפיים עם סיפוק אמיתי והוא כולל התנסות וכמובן הזדמנות נפלאה לשאול את כל השאלות.

הסדנא היא אחת מסדרת סדנאות ה Hands On של בייגלה בשיתוף עם בישולים בית הספר הגבוה לקולינריה,

הסדנא תתקיים ביום חמישי 23.1.2014 בשעה 16:30

בישולים

רחוב הזרם 10 תל אביב

העבודה בסדנא נעשית ברביעיות

סדנא זו מוצעת בלעדית לחברי המועדון של בייגלה:

250 ש"ח בלבד

מספר המקומות מוגבל ביותר. הזדרזו להבטיח אחד לעצמכם.

עדיין לא חברים במועדון? כאן תוכלו להצטרף וגם להנות ממתנה טעימה!

אם נתקלתם בבעיה בתשלום  מסמארטפון או טאבלט התקשרו ל   03-635-1273      ונסייע לכם טלפונית


רכישה באמצעות כרטיס אשראי

סדנת לחמים עם ברי יוגב 23.1.2014

מלא את פרטי הרכישה והמשך לתשלום

סמן מספר מקומות דרוש:
250 ש"ח

רכישה בטוחה בבייגלה!

הקניה באתר מאובטחת בטכנולוגייתSSL 128bit, שהינו התקן המוביל בעולם לאבטחת טרנזקציות כספיות.

פרטי כרטיס האשראי עוברים ישירות למערכת הסליקה הבנקאית, ואיננו שומרים אצלנו את פרטי הכרטיס.

במידה ולא נותרו מקומות, אנו תמיד ממליצים להצטרף לרשימת ההמתנה


דואר אלקטרוני *
שם *
טלפון נייד *


בית הספר בישולים

לומדים עם הטובים ביותר

"בישולים", בית הספר הגבוה לקולינאריה, הינו אוטוריטה מקצועית ללימודי בישול וקונדיטוריה עם ניסיון רב שנים בהכשרת שפים וקונדיטורים. התכנים מועברים על ידי צוות מרצים ושפים מן השורה הראשונה. הקורסים האינטנסיביים של בית הספר מרכזים את כל הידע הדרוש כדי לפתח קריירה מצליחה בתחום הבישול והפטיסרי.

לאתר בישולים

עשו לייק לבישולים כאן למטה

 

 

 

ביטולים והחזר כספי אפשריים אם הבקשה תגיע אלינו במייל עד ה 17.1.2014 בשעה 12:00

מטעמי ביטוח נא להגיע נעולים בנעליים סגורות ושטוחות. בלעדיהן לא תוכלו להשתתף (ולא יהיה החזר כספי)!

Details

Date:
23/01/2014
Time:
4:30 - 20:30
Event Category:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה