איך מבשלים אירוע 'ענן' – מתכון מצולם

מכל עשרות האירועים שערכנו במהלך ארבע השנים האחרונות כמה בלטו מעל כולם. אנחנו קוראים לאירוע כזה 'אירוע ענן'. למה ענן? כי האורחים באירועים האלו נראים כאילו הם הולכים על ענן עם חיוך שמרוח להם מאוזן לאוזן בדרך הביתה.האירוע האחרון שערכנו במסעדת "אנגוס בשרים", לאוהבי הבשר מבין חברי מועדון בייגלה, היה לגמרי כזה. פשוט אירוע חובה לכל קרניבור שאוהב את עצמו.

רוצים מתכון לאירוע ענן? קבלו.

מרכיבים: מסעדה משובחת. יש? יש!

תפריט מפואר ונדיב מחומרי הגלם הטובים ביותר. יש? יש!

אלכוהול משובח וחופשי. רשמתם? פריט חובה!

קהל איכותי וחברותי שיודע להעריך אוכל טוב. הכרחי ואסור לזייף בזה.

מסעדן בעל חזון עם צוות מסור מהחלומות. גם פה אסור לעגל פינות.

הפתעות שנשלפו ברגע האחרון, כאלה שגם אנחנו לא ידענו עליהם.

אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים עם הרבה לב, נשמה כישרון והקפדה על כל פרט קטן. חוץ מזה, המתכון בתמונות:


צילום: תמוז רחמן

תודה לפאדי דבאח בעל החזון, לעמרי ושי מנהלי המסעדה על שחשבתם על כל פרט בערב הנפלא, לנבות שלח שניצח על המלאכה במטבח, לצוות המלצרים על שירות ללא רבב (וליונס המלך בעיקר…), לבירה אלכסנדר על הבירה ולכל הבייגלים המקסימים שהפעילו שיקול דעת והיגיון, עלו על רכבות ומכוניות והגיעו לחיפה לחגוג איתנו. תודה! אתם אלופים! לחיי הסעודות הבאות!


RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת אריאלה וגיל פידל:

    גם לנו יש בעיה עם הרישום. נשמח אם תשתפו אותנו בפרטים כיצד מצטרפים וגם לגבי האירוע הבא . תודה!

השארת תגובה