הקובנה ההיסטרית של מאיר אדוני + הפתעה

Look & Cook  של קינטיק ארט באמת מציבה את הסטנדרט לאיך אפליקציית בישול צריכה להיראות. מעוצבת בצורה מעוררת תיאבון, עמוסה במתכונים יצירתיים (אך לא קשים לביצוע) ובנויה באופן מושלם לאייפד. ניצחון לז'אנר.

זוהי רק אחת מעשרות הביקורות המהללות שקיבל הספר האלקטרוני של מאיר אדוני בעיתונות הבינלאומית. ואפילו חברת apple בעצמה משתמשת באפליקציה לקידום מכירות אייפד בעולם.

ההפתעה שלנו עבורכם?

ב 24 השעות הקרובות בלבד אתם יכולים להוריד את  Look&Cook  לגמרי בחינם. לא כדאי להתמהמה.

הקליקו כאן להורדת האפליקציה בחינם!

קבלו את המתכון לאחד הלהיטים הממכרים ביותר של מאיר אדוני. הקובנה.

זהו רק אחד מ 51 המתכונים בספר האלקטרוני שצולם בכל כך הרבה כשרון על ידי דן פרץ, בעל מקום של כבוד בהיכל התהילה של צלמי האוכל.

קובנה

כתב ובישל: מאיר אדוני. צילם: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר. עריכה: נעמה אברמוביץ. הפקה: קינטיק ארט

הקליקו כאן להורדת האפליקציה עמוסת המתכונים

לקבלת עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה

חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

RSSתגובות (3)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת ענת:

    האם ניתן לאפות את הקובנה בחום נמוך (נניח 100 מעלות) במשך כל הלילה, כדי שתהיה שחומה גם מבפנים?
    למדתי מתימניה "אמיתית" שכדאי להוסיף מעט קצח לתערובת.

    תודה,
    ענת

  2. מאת זורבה התימני:

    תודה רבה על מתכון מופלא לקובנה
    יצא לי מדהים, אנשים התעלפו וביקשו מתכון
    ואפילו אין לי מיקסר – לשתי ביד
    הכי חשוב חברים, תשקלו את החומרים ותעבדו לפי התמונות
    באמת שלא מסובך ושווה כל רגע של השקעה.
    יאמיייייי
    אוהב את מאיר אדוני ומת על המזללה וימותו המקטרגים ;)

  3. מאת בר:

    שלום,הכנתי את הקובנה לפי המתכון המפורט, אבל לצערי לאחר 40 דקות היא לא נאפתה בחלקה העליון,רק אחרי שהשארתי אותה כמעט 3 שעות נוספות על חום של 100 מעלות.
    שאלתי היא, האם אפית אותה ללא המכסה?

    תודה

השארת תגובה