5 שפים, 5 מנות, 5 לייבלים של Johnnie Walker – חגיגת וויסקי של סבב בייגלה

דמיינו ארוחה. לא ארוחה, בעצם חגיגה.

שלנו, של הקהילה של בייגלה, במהלך שבוע השקת 2 לייבלים חדשים של Johnnie Walker באביגדור, מתחם האירועים הכי טעים בתל אביב.

חמישה שפים מהשורה הראשונה בישראל יבשלו כל אחד מנה אחת. מנה אשר שואבת את השראתה מהטעמים והארומות של הלייבל אותו היא מלווה.

שרון כהן ממסעדת שילה

 טרטר דג ים עטוף בסלק, מתובל בשמן פיסטוק, בליווי יוגורט כבשים

רן שמואלי מקייטרינג שמואלי

נקניקיה של חלקי פנים על תבשיל טוסקני של כרוב שחור, שעועית ,תרד ועשבי תיבול

תמר כהן צדק מקוצ'ינה תמר

טורטליני במילוי פירה פטריות כמהין, קרם חמאה ופרמזן

יוסוף חנא מתנורין ו K-bab

קונפי שוק טלה בתבלינים עם קרם עכוב, בצלים מקורמלים וראגו אורז בר

דיוויד פרנקל מפרונטו

גלידת חמאה חומה אגוזית עם מרנג בטעם חלב

מיותר לציין שוויסקי יזרום חופשי לאורך כל הערב, וכמובן שתהיה גם שתייה קלה.

וכל זה יעלה 250 ש"ח לאדם. אין דברים כאלו!

אבל אי אפשר בלי צ'ופר מיוחד ובלעדי לחברים של בייגלה – כל אחד מכם יקבל באירוע פלאסק מהודר של ג'וני ווקר.

הזמינו מקומות למסיבה של בייגלה באביגדור

יום ד' 30/1/2013 בשעה 20:00

(אם ברצונכם להגיע כבודדים, או לשבת עם חברים באותו שולחן, או שנתקלתם בכל קושי שהוא ברישום, כתבו לנו ל info@beygale.co.il ונשתדל לעזור לכם להצטרף לשולחן)


תפריט

יום רביעי 30/1/2013 בשעה 20:00

JOHNNIE WALKER RED LABEL פוגש את השף שרון כהן

טרטר דג ים עטוף בסלק, מתובל בשמן פיסטוק, בליווי יוגורט כבשים


JOHNNIE WALKER RED LABEL
מפתה את החיך בטעמי מתיקות של פירות סתיו, טופי וניחוח של תבלינים מעושנים.

כדי להפוך את החוויה הגסטרונומית למושלמת למן הרגע הראשון, מוגשת לצידו מנה בטעמים מנוגדים ומשלימים: עלי סלק אדומים ומתוקים המבושמים בשמן פיסטוק ריחני וממולאים בטרטר עדין של דג ים טרי מהבוקר.

המנה הסקסית והיפהפייה היא בת לוויה מצוינת ל-  JOHNNIE WALKER RED LABEL.

JOHNNIE WALKER BLACK LABEL פוגש את השף רן שמואלי

נקניקיה של חלקי פנים על תבשיל טוסקני של כרוב שחור, שעועית ,תרד ועשבי תיבול

JOHNNIE WALKER BLACK LABEL מציף את חלל הפה בניצוץ של עשן, טעמים של קליפת תפוז, עסיס ענבים ושזיפים בשלים וניחוחות של תבליני קינמון ווניל.

המנה של רן שמואלי מכילה רבדים בטעמים עמוקים של כרוב שחור ושעועית רכה,  תרד טרי ובושם תבלינים.  נקניקיה נימוחה של חלקי פנים משלימה ומכילה באהבה את JOHNNIE WALKER BLACK LABEL  האסרטיבי.

JOHNNIE WALKER GOLD LABEL RESERVE פוגש את השפית תמר כהן צדק

טורטליני במילוי פירה פטריות כמהין, קרם חמאה ופרמזן

JOHNNIE WALKER GOLD LABEL RESERVE הוא רך וקטיפתי עם רמיזות של אפרסק מבושם,  טופי ותפוחים. הוא עוטף את הלשון בטעם שמזמין עוד לגימה. במנה זו הוא מקבל בן זוג אידיאלי בדמות קלאסיקה אירופאית:  טורטליני מבצק חלמונים במילוי של פירה פטריות כמהין ,קרם חמאה ופרמזן. זוהי מנה אנינת טעם, בהירה וזוהרת, שמפנקת את הלשון, ומפלרטטת בעדינות הולמת עם JOHNNIE WALKER GOLD LABEL RESERVE.

JOHNNIE WALKER PLATINUM LABEL פוגש את השף יוסף חנא

קונפי שוק טלה בתבלינים עם קרם עכוב, בצלים מקורמלים וראגו אורז בר

[תמונה]

JOHNNIE WALKER PLATINUM LABEL אוצר טעמים וארומות של פירות אקזוטיים וקליפת הדר, המתמזגים עם ריח עץ שקד, פרחים טריים וניחוחות מעושנים.

המנה שיוצרת איתו דואט מושלם היא קונפי שוק טלה המבושל בתבלינים מבושמים ועשבי בר,  קרם עכוב (צמח דמוי ארטישוק הגדל בצפון) ארומאטי ואדמתי עם בצלים מתוקים מקרמל.כל אלה  מרכיבים חוויה של טעמים אקזוטיים ומנה אלגנטית ועשירה – ממש כמו ה- JOHNNIE WALKER PLATINUM LABEL.

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL פוגש את השף דיוויד פרנקל

גלידת חמאה חומה אגוזית עם מרנג בטעם חלב

 

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL הוא וויסקי מתוחכם ואלגנטי אשר משלב באופן נפלא טעמים פירותיים,תבלינים חמים ודבש ענברי, ועוטף הכול בעישון עדין של עצים ריחניים. הוא מענג בכל לגימה ומפתיע כל פעם מחדש בעוצמה הרמונית ונעימה.

השף דיוויד פרנקל יצר מנה מתוחכמת של גלידת חמאה חומה אגוזית עם מרנג בטעם חלב ובועות אויר עטופות בוויסקי ודבש, המתמזגות עם JOHNNIE WALKER BLUE LABEL לחגיגה של טעם ומרקם. בועה של חלום מתוק ונדיר.

 מתנה בלעדית ומיוחדת לאורחים במסיבה של  בייגלה

פלאסק מהודר של ג'וני ווקר

הזמינו מקומות למסיבה של בייגלה באביגדור

יום ד' 30/1/2013 בשעה 20:00

(אם ברצונכם להגיע כבודדים, או לשבת עם חברים באותו שולחן, או שנתקלתם בכל קושי שהוא ברישום, כתבו לנו ל info@beygale.co.il ונשתדל לעזור לכם להצטרף לשולחן)


הקליקו על המפה להגדלה

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה