בריוש עם קראמבל של פסקל טפּר

קר בחוץ? ובא לכם משהו חמים ואוורירי שיזכיר לכם את פריז מבלי לצאת מהבית?

קבלו מתכון פשוט יחסית לבריוש של פסקל טפּר, אופה בכיר הנושא בתואר MOF מטעם נשיא צרפת, המעניק תואר של מצוינות מקצועית לקומץ קטן של אנשי מקצוע, שיעביר בתחילת החודש הבא שני קורסי אפייה מעשיים בנושא "לחמי הדגל של צרפת" בבית הספר בישולים.

בריוש עם קראמבל

בצק בריוש

400 ג' קמח לבן

600 ג' קמח לחם

120 ג' סוכר

50 ג' שמרים לחים

50 ג' אבקת חלב

25 ג' מלח

12 יח' ביצים

500 ג' חמאה רכה

קראמבל

50 ג' חמאה

50 ג' קמח

50 ג' סוכר דמררה

50 ג' אבקת שקדים

אופן ההכנה:

בריוש

מניחים בקערת המיקסר את שני הקמחים, הסוכר, המלח ואבקת החלב.

מוסיפים את הביצים ולשים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד.

מוסיפים את השמרים וממשיכים ללוש עד שהבצק לא נדבק לקערת המיקסר.

משלבים פנימה את החמאה ולשים עד לקבלת בצק חלק.

מתפיחים כשעה בטמפ החדר. מוציאים את האוויר מהבצק בעזרת הידיים ומכניסים למקרר ל 12 שעות.

קראמבל

מערבבים בעזרת וו גיטרה את כל המרכיבים עד לקבל פירורי בצק.

הרכבה

מוציאים את בצק הבריוש מהמקרר ושוקלים חתיכות בגודל הרצוי.

יוצרים כדורים

מברישים עם חלמון בימה

עם מספריים גוזרים צלבים בראש כל כדור

מפזרים קראמבל מלמעלה.

מתפיחים כשעה וחצי בטמפ' של 25 מע' ו 80% לחות.

אופים ב 180 מע'.

מפזרים אבקת סוכר

ו Voila יש לכם בריושים כמו בפריז

2013 שנה של השראה

מזה מספר שנים מקיים בית הספר בישולים השתלמויות וקורסים בהנחיית שפים וקונדיטורים מצרפת וממדינות נוספות בעולם. בבישולים רואים זאת חלק מהמחוייבות שלהם כלפי אנשי המקצוע בישראל לגרות, להכשיר ולעודד יצירתיות בתחומי הקולינריה השונים. לפני כשנה השיק בית הספר את סדרת "ענקי הקולינריה" במסגרתה מגיעים ארצה גדולי היוצרים הקולינריים של תקופתנו בתחומי המטבח והקונדיטוריה.

סדרה זה נועדה לחשוף שפים, טבחים וקונדיטורים לצמרת אנשי המקצוע העולמית, לשמש השראה ולעודד מצויינות ביצירה. השנה יגיעו ארצה במסגרת תוכנית זו שלושה שפים נוספים, הראשון שבהם הוא שף קונדיטור כריסטוף אדאם, הקונדיטור שהחזיר את פושון למרכז זירת הקונדיטוריה.

לצד סדרה זו מקיים בישולים שני מסלולי הכשרה מתקדמים נוספים, האחת בשיתוף בית הספר הצרפתי Ecole Lenotre והשנייה "מאסטר קלאס" בשיתוף אנשי מקצוע עצמאיים.

שנת 2013 הוגדרה בבישולים כ"שנת הההשראה" ובמסגרתה יוצג קו שלם של השתלמויות בהנחיית מרצים חדשים שזו להם הפעם הראשונה בישראל. הקו המנחה לכל הקורסים השנה הוא החידוש, במהלך השנה יקיים בית הספר שבעה קורסים חדשים בנוסף לקורסים ולהשתלמויות הקבועות שמקיים בית הספר מדי שנה.

לקבלת עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה

חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: Featuredבישוליםכללימאפיםמתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה