פילה מוסר בחמאת עגבניות של ליאורה פרי

מאת: ליאורה פרי

פילה מוסר בחמאת עגבניות

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לליאורה לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: פילה מוסר בחמאת עגבניות

בקצרה: פילה מוסר בחמאת מרווה לימונית ועגבניות על מצע ניוקי

מצרכים

  • 4 פילה מוסר
  • שמן זית
  • מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי
לרוטב -
  • 50 גר חמאה
  • 3 עלי מרווה
  • 1 קופסה עגבניות תמר קלופות Mutti
  • כפית לימון כבוש
  • מיץ לימון
  • מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי
לניוקי -
  • 1 ק"ג תפוחי אדמה אפויים
  • 200 גר קמח
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • מלח ופלפל שחור גרוס

הכנה

  1. לניוקי – מועכים את תפוחי האדמה במועך ידני לפירה חלק, מערבבים עם שאר החומרים לבצק אחיד. מגלגלים מהבצק נקניקים וחותכים לפיסות באורך 2 ס\"מ. מרתיחים בסיר מים ומלח. מבשלים את הניוקי עד שהם צפים. מסננים ומשמנים במעט שמן זית.
  2. לרוטב – ממיסים במחבת חמאה ומרווה. כשהחמאה רותחת מוסיפים כפית לימון כבוש ומעט מיץ לימון ומערבבים. חותכים את העגבניות הקלופות לרצועות ומוסיפים למחבת. ממליחים ומפלפלים.
  3. משמנים את הדגים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים. מניחים בתבנית על צד העור. מכניסים לתנור גריל למספר דקות, הופכים את הדגים ואופים מספר דקות נוספות עד שהעור נעשה פריך.
  4. מניחים את הניוקי בצלחת הגשה. מניחים מעל פילה דג ושופכים מעל את הרוטב.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiדגיםמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה