מרק מינסטרונה של אורה קורן


מאת: אורה אורה קורן

מרק מינסטרונה

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לאורה לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: מרק מינסטרונה

בקצרה: מרק משולב של ירקות, קטניות ופסטה על בסיס מרק/ ציר עוף/ירקות.

מצרכים

  • 150 גרם שעועית לבנה
  • חצי כרוב בינוני, חתוך לרצועות דקות
  • 2 בצלים חתוכים לחצאי טבעות
  • 200 גרם דלעת מקולפת חתוכה לקוביות בגודל חצי ס\"מ (ברינואז)
  • 3 גזרים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
  • 5 קישואים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
  • 5 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
  • 5 תפוחי אדמה בינונים חתוכים לקוביות קטנות
  • 250 גרם כרובית חתוכה לפרחים קטנים
  • 250 גרם עגבניות מרוסקות
  • 4 ליטר מרק עוף חם (בעדיפות נמוכה, אפשר מאבקת מרק)
  • שמן זית לטיגון
  • מלח
  • פלפל

הכנה

  1. לילה קודם משרים שעועית לבנה במים לפחות ל-12 שעות.
  2. מבשלים עד לריכוך.
  3. מחממים בסיר הבישול שמן זית.
  4. מטגנים בצלים עד לריכוך ותחילת הזהבה.
  5. מוסיפים שום, דלעת וגזר.
  6. מערבבים 2-3 דקות.
  7. מוסיפים כרוב וממשיכים לטגן לריכוך.
  8. מוסיפים עגבניות מרוסקות ומערבבים.
  9. מוסיפים את המרק ומבשלים רבע שעה.
  10. מוסיפים תפוחי אדמה וקישואים ומבשלים עוד כחצי שעה, עד שהירקות רכים.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipolpaאוכל צמחונימרקיםמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה