מרק לחם ועגבניות של ליאורה פרי

מאת: ליאורה פרי

מרק לחם ועגבניות

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לליאורה לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: מרק לחם ועגבניות

בקצרה: מרק עגבניות אטלקי עשיר עם לחם ובזיליקום

מצרכים

  • 2 קופסאות עגבניות תמר קלופות Mutti
  • כ-20 עגבניות שרי
  • 4 פרוסות לחם לבן
  • 3 עלי מרווה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • צרור עלי בזיליקום
  • מים
  • שמן זית
  • מלח ים ופלפל שחור גרוס טרי
  • סוכר

הכנה

  1. דוקרים את עגבניות השרי, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מסדרים בתבנית אפיה ואופים כ-20 דקות בתנור בחום של 180 מעלות.
  2. בינתיים מחממים מעט שמן זית בסיר ומוסיפים שום ומרווה לטיגון קל. קוצצים את העגבניות המשומרות ומוסיפים לסיר. מבשלים עד לרתיחה. מוסיפים כשתי כוסות מים. מתבלים במלח ופלפל וסוכר לפי הטעם. קורעים את הלחם ומוסיפים לסיר. מבשלים כ-10 דקות נוספות. בשלב הזה העגבניות הצלויות כבר מוכנות. מוסיפם אותן לסיר עם הבזיליקום. מערבבים ומוסיפים מים במידת הצורך.
  3. מחלקים לקעריות ומגישים עם פרמזן, שמן זית ועלי בזיליקום מעל.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiאוכל צמחונימרקיםמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה