קציצות סלק וחזה עוף ברוטב של ארנסטו ביכובסקי

מאת: ארנסטו ביכובסקי

קציצות סלק וחזה עוף ברוטב

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לארנסטו לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: קציצות סלק וחזה עוף ברוטב

בקצרה: קציצות קלילות ועדינות ברטב עם עוקץ מבית סבתי ״אלקה״

מצרכים

  • 1 ק״ג בשר חזה עוץ טחון טרי
  • 3 חבילות סלק מקולף ומבושל בווקום
  • 3 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים עד להשחמה
  • 3 ביצים
  • פירורי גריסיני
  • חבילת כוסברה גדולה
  • בקבוק רוטב עגבניות טבעי של Mutti
  • קופסת רסק עגבניות מרוכז של Mutti
  • מיץ משלושה לימונים
  • 2 ליטר מים
  • מלח ים ופלפל שחור

הכנה

  1. בסיר גדול שמים את המים, מיץ הלימון, 3/4 מכמות הסלק חתוך לשמיניות, את צרור הכוסברה חלקו קצוץ וחלקו שלם, מלח ופלפ שחור.
  2. מביאים לרתיחה, מנמחיחם את האש לביעבוע עדין.
  3. בקערה בינונית בעזרת פומפיה מגרדים את רבע כמות הסלק הנותרת, מוסיפים את בשר העוף הביצים והבצל המטוגן, מוסיפים מלח ופלפל וחצי חבילה מפירורי הגריסיני, מערבבים היטב שוב ומיניחים מכוסה בנילון שעה לפחות במקרר.
  4. בקערית נוספת שמים מים קרים מרטיבים היטב את הידיים ויוצרים קציצות אליפטיות יפות, מעבירים ישירות לסיר הרוטב בעדינות ומבשלים כשעה.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipassataבשרמתכוניםפרימורסק עגבניותתחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה