פיצת עגבניות מוטי ושייטל של שירי בק אלאלוף

מאת: שירי בק אלאלוף

פיצת עגבניות מוטי ושייטל

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לשירי לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: פיצת עגבניות מוטי ושייטל

בקצרה: הפיצה משלבת רוטב ועגבניות צלויות של מוטי יחד עם גבינות ושייטל כבוש

מצרכים

  • 2 פחיות עגבניות תמר של מוטי
  • מלח
  • סוכר
  • ענף טימין
  • שמן זית
  • 1 טורטייה
  • 50 גרם שייטל כבוש פרוס דק
  • 50 גרם גבינה כחולה
  • 100 גרם מוצרלה
  • זיתי טאסוס מגולענים
  • חופן עלי רשאד

הכנה

  1. חותכים את העגבניות לרבעים ומניחים בתבנית.מפזרים על העגבניות מעט שמן זית,מלח,סוכר וטימין.אופים בתנור בחום 200 מעלות ל10 דקות.מצננים.
  2. טוחנים את תכולת הפחית הנותרת ומבשלים ל15 דקות בסיר קטן עד לקבלת רוטב סמיך.מוסיפים מעט מלח.
  3. קולים על מחבת יבשה טורטייה.יוצקים כף גדושה מהרוטב ומורחים על כל הטורטייה.בוצעים חתיכות מוצרלה וגבינה כחולה.מניחים את העגבניות הצלויות וזיתים.אופים בתנור בחום 250 מעלות עד להזהבה קלה של הגבינות.חותכים למשולשים ומפזרים מעל חתיכות שייטל ומעט רשאד.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiבשרמאפיםמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה