פיצה של יפית ארז

מאת: יפית ארז

פיצה

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור ליפית לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: פיצה

בקצרה: פיצה איטלקית עסיסית עם בצק מדהים,רוטב משגע ומילוי טעים!

מצרכים

  • כוס מים
  • ביצה
  • 1 כף סוכר
  • כפית מלח
  • 30 גרם שמרים
  • 50 גרם חמאה
  • שליש קופסת רסק עגבניות MUTTI
  • חצי כוס מים
  • 1 כף אורגנו
  • 1/4 כפית מלח
  • סחוג לפי הטעם
  • או שן שום קצוצה
  • 1 כף שמן זית
  • 300 גרם מוצרלה
  • 50 גרם טבעות זיתים ירוקים
  • חצי קופסת פטריות טריות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות

הכנה

אופן הכנה הבצק:

  1. לערבב היטב את המים והסוכר עם שליש מכמות הקמח.
  2. להשרות כ – 10 דקות.
  3. להוסיף את יתר החומרים וללוש במשך כ- 5 דקות. (כדי שיהיה נוח ללוש ניתן לאבק עם מעט קמח מידי פעם).
  4. להשהות כ – 10 דקות וללוש קלות.
  5. ולהשהות כ- 20 דקות . ליצור 2 כדורים.
  6. לחמם תנור לחום של 250 מעלות
הכנת הרוטב:
  1. 3 כפות רסק עגבניות mutti
  2. 1/2 כוס מים.
  3. 1 כף אורגנו
  4. 1/4 כפית מלח
  5. סחוג לפי הטעם, או שן שום קצוצה.
  6. 1 כף שמן זית. לבשל עד כדקה לאחר הרתיחה.
הכנת הפיצה לאפייה:
  1. לרדד את הבצק לעובי של כחצי סנטימטר
  2. למרוח את רוטב העגבניות
  3. לפזר את גבינת המוצרלה
  4. ומעליה את הזיתים, הפטריות
  5. והפלפל הירוק.
  6. להכניס לאפייה בתנור. להניח בשליש התחתון של התנור.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttiאוכל צמחונימאפיםמתכוניםפרימורסק עגבניותתחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (2)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת אסף:

    300 גרם שמרים…?

  2. מאת אור שיבר:

    כמה קמח??

השארת תגובה