ממולאים צמחוניים של מירי צדוק

מאת: מירי צדוק

ממולאים צמחוניים

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור למירי לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: ממולאים צמחוניים

בקצרה: פלפלים ממולאים בירקות ואורז מבושלים ברסק עגבניות

מצרכים

  • פלפלים 10
  • כוס אורז בסמתי הודי
  • שני גזר מגורר
  • שמינית כרוב מגורר דק
  • 2 בצל
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור כוסברה
  • חצי צרור שמיר
  • חצי חבילה אפונה קפואה
  • 6 שיני שום
  • מלח
  • פילפל
  • פפריקה
  • כורכום
  • קורט אגוז מוסקט

הכנה

  1. מטגנים בצל חתוך לקוביות ושום קצוץ
  2. שוטפים את האורז טוב טוב ומשרים במים רותחים לחצי שעה.
  3. חותחים בצל לקוביות ומטגנים במחבט יחד עם השום הקצוץ ו3 כפות שמן זית.
  4. מוסיפים את האורז והירקות
  5. מוסיפים את בתבלינים: כפית פפריקה, כפית כורכום , קורט אגוז מוסקט, מלח , פילפל.
  6. מנקים את הפלפלים מגרעינים וממלאים אותם במילית.
  7. הכנת הרוטב:
  8. מטגנים במחבט בצל ושום מוסיפים שתי קופסאות רסק עגבניות מקולפות של Mutti ו 100 גרם רסק עגבניות , מבשלים רבע שעה ומוסיפים שתי כוסות מים .
  9. מסדרים את הפלפלים הממולאים בסיר עם הרסק ומבשלים כשעה.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiאוכל צמחונימתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת רחל:

    אצלנו בבית לא אוכלים פלפלים אני ממלא גם תפוחי אדמה

השארת תגובה