חמין בלחץ של הילה שרלין

מאת: הילה שרלין

חמין בלחץ

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור להילה לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: חמין בלחץ

בקצרה: החמין הכי קצר בעולם

מצרכים

  • כוס שעועית מושרה יממה (או לא מושרה)
  • כוס חומוס מושרה יממה (או לא מושרה)
  • כוס חיטה או גריסים
  • כוס עגבניות חתוכות מקופסה של MUTTI
  • 6 בצלים קטנים
  • 6 תפוחי אדמה קטנים
  • 6 ביצים
  • 2 סטייקים של אנטריקוט (אפשר חתיכת כתף במקום)
  • 6 שוקי עוף
  • 1 ראש שום
  • מעט שמן
  • מלח-פלפל שחור, פפריקה חריפה
  • אפשרויות נוספות – ערמונים מוכנים, שזיפים מגולענים, דבש או סילאן וקישקע

הכנה

  1. לפזר מעט שמן בתחתית הסיר.
  2. לטגן את אחד הבצלים עם תבלינים – מלח , פלפל, פפריקה חריפה
  3. להוסיף ולערבב את החיטה/גריסים, שעועית, חומוס ועגבניות קצוצות.
  4. אם רוצים ערמונים או שזיפים או …זה הזמן להוסיף.
  5. למלא מים עד כיסוי התערובת ואז לערוך בשכבה מעל את הבשרים והבצלים ולתבל.
  6. בשכבה מעל לסדר את תפוחי האדמה והביצים עם ראש השום באמצע.
  7. לתבל שוב ולמלא במים עד כיסוי.
  8. אפשר להניח את הקישקע כרגע ו/או להוסיף קצת סילאן/דבש.
  9. לבשל כרבע שעה על אש נמוכה ואז לסגור את סיר הלחץ לשעה.
  10. לפתוח לאחר שעה לפני ההוראות – להוציא את כל האדים עד הסוף והנה קסם.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiבשרמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה