כרובית שלמה ממולאת טלה ופיסטוק

אנחנו שמחים לארח בבייגלה את שף סבינה ולדמן לטור חדש וטעים. סבינה שמרצה בבישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה, היא שף, יועצת קולינרית ומתכונאית מאז 1999.

סבינה בעצמה בוגרת בישולים עבדה בכפות תמרים, תמוז, ג'ויה, קורדיליה והיתה השפית של ברברסקו, לילית, ננה, רוטשילדס קיטשן.

כמו כן סבינה משמשת כיועצת קולינרית של מסעדות ובתי קפה, כתבת ומתכונאית.קבלו את המתכון הראשון של סבינה, אנחנו בטוח הולכים לנסות אותו.

כרובית שלמה ממולאת טלה ופיסטוק

מתכון: כרובית שלמה ממולאת טלה ופיסטוק

מצרכים

  • 1 כרובית ביניונית קטנה
  • 250 ג' בשר טלה (או בקר)
  • 50 ג' פטרוזיליה קצוצה דק
  • 20 ג' נענע קצוצה דק
  • 50 ג' פיסטוק קצוץ גס (ניתן לגוון עם צנוברים, שקדים, ערמונים)
  • 50 ג' שמן זית
  • 50 ג' מים
  • 4 ג' מלח
  • 2 ג' פלפל שחור
  • 50 ג' בצל לבן קצוץ דק
  • 5 ג' כמון טחון
  • 5 ג' הל טחון
  • 2 ג' קינמון טחון

הכנה

1. בסיר קטן מניחים את הכרובית, ממלאים במים עד כשליש מגובהה הכרובית. מתבלים את הכרובית במלח דק ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים ומנמיכים את הלהבה לבינונית. מאדים כ 15 דקות. מוציאים את הכרובית מהסיר ומצננים.

2. מחממים תנור לחום של 175 מעלות. מערבבים את כל חומרי המילוי ומתקנים תיבול במידת הצורך. ממלאים את הכרובית תחילה מהשורש.. מפרידים בעדינות, מבלי לשבור, את פרחי הכרובית וממלאים את החללים. מעבירים לתבנית עם נייר פרגמנט, מכסים בנייר אלומיניום ומהדקים. מעבירים לתנור לשעה.

3. כעבור שעה מורידים את האלומיניום. משקים את הכרובית עם המיצים המופרשים ומחזירים ל10 דקות נוספות בחום של 190 מעלות להזהבה.
4. מגישים מיד עם יוגורט או טחינה, סלט עגבניות חריף, גרגרי חומוס חמים, עשבי תיבול ולימון .

לקבלת עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה

חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: בשרמתכוניםסבינה ולדמן

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה