סבינה ולדמן | 26 נובמבר, 2012 | תגובות 0
אנחנו שמחים לארח בבייגלה את שף סבינה ולדמן לטור חדש וטעים. סבינה שמרצה בבישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה, היא שף, יועצת קולינרית ומתכונאית מאז 1999.
סבינה בעצמה בוגרת בישולים עבדה בכפות תמרים, תמוז, ג'ויה, קורדיליה והיתה השפית של ברברסקו, לילית, ננה, רוטשילדס קיטשן.
כמו כן סבינה משמשת כיועצת קולינרית של מסעדות ובתי קפה, כתבת ומתכונאית.קבלו את המתכון הראשון של סבינה, אנחנו בטוח הולכים לנסות אותו.
כרובית שלמה ממולאת טלה ופיסטוק


לקבלת עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה
חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.
.
קטגוריות:: בשר • מתכונים • סבינה ולדמן
תגיות: טלה • כרובית • מתכון • סבינה ולדמן • פיסטוק