קציצות הודו ברוטב עגבניות של מירי צדוק

מאת: מירי צדוק

קציצות הודו ברוטב עגבניות

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור למירי לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: קציצות הודו ברוטב עגבניות

בקצרה: קציצות הודו שמתאימות לכל עונה

מצרכים

לקציצות:

  • 700 גרם הודו נקבה טחון
  • 300 גרם חזה עוף טחון
  • 12 שיני שום
  • 1 בצל
  • 1 תפו\"א
  • 2 ביצים
  • צרור כוסברה
  • חצי צרור שמיר
  • מלח
  • פילפל
  • גרד מחצי לימון
לרוטב עגבניות:
  • 2 קופסאות של עגבניות מקולפות של MUTTI
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 1.5 כוסות מים
  • 4 שיני שום
  • בצל אחד
  • מלח

הכנה

  1. מערבבים את הבשר עם 12 שיני שום קצוצות כוסברה ושמיר קצוץ, בצל בגורד שהוצאנו לו את הנוזלים, תפו\"א מגורד שהוצאנו לו את הנוזלים, מוסיפים גרד לימון,כפית וחצי מלח וכפית מחוקה פילפל שחור, ביצים.
  2. לאחר שערבבנו את כל החומרים שמים במקרר לחצי שעה.
  3. בנתיים מכינים את הרסק עגבניות:
  4. מטגנים בצל ושום מוסיפים את שתי הקופסאות עגבניות מקולפות של MUTTI ואת רסק העגבניות למשך רבע שעה מוסיפים כוס וחצי מים.
  5. צרים קציצות ומסדרים אותם בסיר.
  6. מבשלים שעה אחת על אש קטנה.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiבשרכללימתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה