לזניה תרד עם זוקיני ובשר של דקלה שפירא

מאת: דקלה שפירא

לזניה תרד עם זוקיני ובשר

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לדקלה לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: לזניה תרד עם זוקיני ובשר

בקצרה: לזניה תרד עם פרוסות דקות של זוקיני ובשר טחון. רוטב מעגבניות של MUTTI כמובן ובזיליקום טרי. מוגש עם אגוזי קשיו קלויים המוסיפים למנה מתיקות ופריכות.

מצרכים

  • 2 בצל
  • 8 שיני שום קצוצות
  • 700 גרם בשר טחון
  • 7-8 קישואים זוקיני
  • 2 כפות קטשופ
  • עגבניות PELATI
  • POMODORINI DI COLLINA
  • 3-4 גבעולי בזיליקום
  • מלח ופלפל שחור
  • כף תערובת תבלינים (נענע, טימין, סלרי, רוזמרין, פטרוזיליה,שמיר)
  • להגשה – חופן אגוזי קשיו קלויים

הכנה

  1. מטגנים את הבצל בסיר, במעט שמן ומלח
  2. כשהבצל שחום מוסיפים שום
  3. מעבירים מחצית התערובת למחבת ומוסיפים את הבשר הטחון עד שמבושל.
  4. לסיר מוסיפים 2 כפות קטשופ
  5. מוסיפים לסיר כוס מים, ושתי קופסאות עגבניות MUTTI (אחת תמר ואחת שרי, את הגדולות רצוי לקצוץ לפני הבישול)
  6. מוסיפים לסיר עלי בזיליקום ותערובת תבלינים ומביאים לרתיחה.
  7. פורסים את הזוקיני לפרוסות דקות ואופים בתנור כ 10 דקות עם שמן זית ומלח גס.
  8. בתבנית אפיה, יוצקים מעט רוטב (לכיסוי התחתית) ומסדרים שכבה של דפי לזניה תרד.
  9. על דפי הלזניה מפזרים את הבשר עד לכיסוי, מכסים את הבשר בזוקיני ועל הכל יוצקים רוטב עגבניות.
  10. אופים ב 175 מעלות 30-40 דקות .
  11. להגשה – קוצצים את אגוזי הקשיו ומפזרים מעל.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatipomodorini di collinaבשרמתכוניםפסטהפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת Perlnata:

    בנצרכים לא מופיעים עלי לזניה וכמותם

השארת תגובה