מרק עגבניות ושום איטלקי של נטעלי גורן


מאת: נטעלי גורן

מרק עגבניות ושום איטלקי

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לנטעלי לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: מרק עגבניות ושום איטלקי

בקצרה: מרק מדהים המבוסס על מרכיבים פשוטים ואיכותיים עם טוויסט שעושה את כל ההבדל

מצרכים ל4 מנות:

  • 2 קופסאות עגבניות מרוסקות של MOTTI
  • חופן עלי בזיליקום
  • 2 ראשי שום
  • 150 ג' גבינת פרמז'ן מגורדת גס
  • חבילת עגבניות שרי
  • חצי כוס יין לבן
  • 1.5 כוסות מים
  • פלפל שחור גרוס
  • פלפל אנגלי גרוס
  • צ'ילי גרוס
  • מלח
  • חמאה
  • שמן זית

הכנה

-הכנת קונפי שום:

  1. בכלי לתנור הניחו את שיני השום שלמות עם הקליפה וכסו אותן בשמן זית. הכניסו לתנור לחום נמוך ל30 דקות. אסור שהשמן ירתח. יש לשמור את השום עם כל השמן.
  2. -הכנת עגבניות שרי צלויות:
  3. חממו תנור לטמפרטורה בינונית-גבוהה, על משטח עם נייר אפיה הניחו את העגבניות וזלפו עליהן את השמן מהשום קונפי ומלח. יש לצלות עד שהן מתרככות והקליפה מתקלפת.
המרק:
  1. בסיר עם חמאה הקפיצו את עלי הבזיליקום למספר שניות עד השחמה קלה.
  2. הוסיפו את השום קונפי עם 2 כפות מהשמן שום והעגבניות הצלויות עם כל הנוזלים שלהם וערבבו.
  3. הוסיפו את העבניות המרוסקות של MUTTI.
  4. תבלנו עם מלח, פלפל גרוס, וצ'ילי גרוס לפי הטעם.
  5. הוסיפו את היין והמים וערבבו.
  6. עם בלנדר יד, רסקו את המרק. אם אוהבים ניתן להשאיר מרק גס עם חתיכות.
  7. הוסיפו את הפרמז'ן וערבבו היטב שלא יווצרו גושים.
  8. בשלו על אש קטנה כ10-15 דקות.
  9. להגשה הניחו עלי בזיליקום קטנים ומעט פרמז'ן מגורד גס.
  10. בתיאבון.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipolpaאוכל צמחונימרקיםמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה