סלט בורגול,עדשים ועגבניות של הילה שרלין

מאת: הילה שרלין

סלט בורגול,עדשים ועגבניות

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור להילה לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: סלט בורגול,עדשים ועגבניות

בקצרה: ארוחה בצנצנת – לקחת לעבודה, להגיש כמנה או להביא לחברה

מצרכים

  • 1 בצל בינוני
  • 1 כוס בורגול מושרה במים כשעה
  • 1 כוס עדשים כתומות , ירוקות או שחורות מבושלות במים כ- 15 דקות
  • חופן חמוציות
  • 1 כפית שום כתוש
  • קופסת עגבניות מקולפות MUTTI
  • יוגורט
  • לימונים כבושים
  • מלח, פלפל, כורכום, טימין, שמן זית

הכנה

  1. לטגן בצל ושום במעט שמן עד שקיפות בלבד
  2. להוסיף את העדשים והבורגול לערבוב ובסוף את החמוציות
  3. לתבל במלח, פלפל שחור וכורכום.
  4. לקצוץ את העגבניות השלמות מהקופסה ולערבב ברוטב שבקופסה עם מעט מלח וטימין (אפשר לבשל את הרוטב והעגבניות אבל הוא טעים גם טרי)
  5. לסדר בצנצנת כשרוטב העגבניות למטה,מעל תערובת העדשים והבורגול, מעל לשפוך יוגורט ואפשר לפזר קצת לימון משומר (מוסיף המון, מתכון בנפרד :))
  6. לסגור את הצנצנת, לשים בתיק ולצאת מהבית.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiאוכל צמחונימתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה