ממולאים של מירי צדוק


מאת: מירי צדוק

ממולאים ברוטב עגבניות

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור למירי לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: ממולאים

בקצרה: ממולאים ברוטב עגבניות

מצרכים

  • 7 פילפלים בצבעים ירוק אדום וצהוב
  • חצי קילוגרם בשר (אני אוהבת כתף עגל חלב)
  • 3/4 כוס אורז
  • פטרוזיליה, כוסברה ושמיר
  • 12 שיני שום
  • פילפל שחור
  • מלח
  • קורט אגוז מוסקט
  • לרסק:
  • שתי קופסאות עגבניות משומרות של MUTTI
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים
  • מלח, פילפל,
  • בצל אחד
  • 4 שיני שום קטושות.

הכנה

מכינים רוטב את הרוטב:

  1. מטגנים בצל קצוץ בסיר רחב מוסיפים את השום, את העגבניות של mutti בקופסא ואת הרסק עגבניות,מתגנים קצת ומוספים את הנוזלים, מלח פילפל ומבשלים רבע שעה.
  2. בנתיים שמים בקערה את האורז במים רותחים לחצי שעה לאחר שנוקה טוב טוב.
  3. מנקים את הפילפלים ומכינים אותם למילוי.
מכינים את המילוי:
  1. מערבבים בשר עם כל שיני השום המרוסקות, צרור פטרוזיליה שמיר וקוסברה קצוץ, אורז, מלח, פלפל, קורט אגוז מוסקט ולכל זה מוספים שתי מצקות מהרוטב עגבניות, מערבבים טוב טוב וממלאים את הפילפלים, מסדרים בסיר ומבשלים כשעה.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה