רוטב במיה אדום של סתיו אדם

מאת: סתיו אדם

רוטב במיה אדום

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לסתיו לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: רוטב במיה אדום …

בקצרה: רוטב קליל וטעים שמתאים מאד כתוספת שעומדת בפני עצמה או לחילופין כרוטב על אורז, פתיתים ועוד …

מצרכים

  • 400 גרם במיה ( סנפרוסט ו/או סופרסל במידה ואין טרי )
  • 250 גרם רכז עגבניות
  • קופסת עגבניות קלופות של MUTTI
  • מלח פלפל לפי הטעם האישי
  • ליטר וחצי מים

הכנה

  1. נחמם סיר ונעביר אליו את רכז העגבניות
  2. נוסיף את המים ונערבב היטב
  3. נוסיף את קופסת העגבניות נערבב ונביא לרתיחה
  4. נוסיף את הבמייה לאחר שניקינו ושטפנו אותה
  5. נביא לרתיחה ונשאיר על אש נמוכה למשך כ30 דקות
  6. נוסיף מלח פלפל לפי הטעם האישי
אמרתי פשוט לא ? אבל טעים שחבל על הזמן ….

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiאוכל צמחונימתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה