תבשיל כרובית ותפוחי אדמה של מיטל יוסף


מאת: מיטל יוסף

תבשיל כרובית ותפוחי אדמה

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור למיטל לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: תבשיל כרובית ותפוחי אדמה

בקצרה: תבשיל כרובית ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות כפרי משגע

מצרכים

  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • כרובית קטנה
  • שום
  • מרווה
  • בזיליקום
  • שמן זית איכותי
  • קופסת עגבניות שלמות של mutti
  • גבינת פטה רכה

הכנה

  1. מרתיחים סיר עם מים ומלח ומכניסים את תפוחי האדמה עד שיהיו רכים.
  2. במקביל מפרידים את הכרובית לפרחים קטנים בקערה ומשרים במים רותחים ומלח.
  3. לוקחים מחבת גדולה שמים על חום נמוך שמן זית , שום ומרווה ונותנים לשמן לקבל את הטעמים .
  4. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים למחבת לקבלת גוון זהוב וקריספיות.
  5. פותחים קופסה של עגבניות שלמות mutti וחותכים לחצאים את העגבניות .
  6. מוסיפים למחבת עם מלח, בזיליקום ופלפל שחור .
  7. מערבבים ומכסים על אש קטנה עד לקבלת רוטב סמיך.
  8. מוסיפים את פרחי הכרובית לבישול קצר של עוד כמה דקות , חשוב של לבשל יותר מידי כי הכרובית צריכה להיות קריספית בעוד שתפוחי האדמה רכים ובעלי מרקם עדין שנמס בפה.
  9. מכבים את האש , מוסיפים גבינה שאוהבים מלמעלה , אני אוהבת להוסיף גבינה פטה רכה , עוד נגיעה של כמה עלי בזיליקום , הזלפה של שמן זית מלמעלה ובתאבון :)

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiאוכל צמחונימתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת אביבה:

    רוטב עגבניות (קצת מלח סוכר ולימון) יחד עם כרובית בתנור זה מעולה

השארת תגובה