מרק עגבניות של אתי דאלי


מאת: אתי דאלי

מרק עגבניות

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לאתי לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: מרק עגבניות

בקצרה: מרק שיחמם את החורף הקר

מצרכים

  • סלרי 3 גבעולים
  • בצל קצוץ
  • 4 שיני שום
  • פטרוזיליה קצוצה
  • בקבוק רסק mutti
  • קופסת עגבניות מרוסקות mutti 400gr
  • מים
  • אבקת מרק עגבניות
  • פלפל שחור
  • מלח
  • אטריות סבתא קצרות(חופן או שניים)
  • 2 כפות סילאן

הכנה

  1. לטגן עד הזהבה את הבצל
  2. להוסיף את הסלרי הקצוץ, הפטרוזיליה והשום הכתוש (לטגן קלות לא לשרוף)
  3. להוסיף את העגבניות של מוטטי (גם וגם)
  4. להוסיף את המים
  5. להרתיח
  6. ולהוסיף את יתר התיבול
  7. לקראת 10 דקות אחרונות של בישול להוסיף האיטריות
זמן כולל 40 דקות

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipassatapolpaאוכל צמחונימרקיםמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה