מרק מינסטרונה של מירי צדוק


מאת: מירי צדוק

מרק מינסטרונה

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור למירי לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: מרק מינסטרונה

בקצרה: מרק מינסטרונה עם ירקות אהובים

מצרכים

  • 2 כרישה
  • 2 בצל
  • 2 מקלות סלרי
  • 2 גזר
  • 1 קישוא
  • 1 תפו\"א
  • שני חופנים שעועית ירוקה מוקפאת
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 4 עלי טימין
  • 2-3 עלי דפנה
  • מלח
  • פילפל שחור

הכנה

  1. קוצצים לקוביות את הגזר,בצל, סלרי וכרשה, שמים בסיר עם מעת שמן זית ומטגנים קצת, מוסיפים 2 ליטר מים מלח פילפל וחצי צרור פטרוזיליה קשור עם כמה עלי טימין וכמה עלי דפנה.
  2. במחבט נפרד עם כף שמן זית שופחים שתי קופסאות של עגבניות משומרות של MUTTI מטגנים במשך 15 דקות על מנת להוריד את החמיצות ומוסיפים למרק שכבר רותח, לאחר חצי שעה של רתיחה מוספים קישוא אחד חתוך לקוביות, תפו\\\"א חתוך לקוביות וחופן שעועית ירוקה מבשלים עוד 20 דקות והמרק מוכן.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו בפרס)

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiאוכל צמחונימרקיםמתכונים

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה