פאי עגבניות ללא חיטה של ורד לב


מאת: ורד לב

פאי עגבניות ללא חיטה

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לורד לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: פאי עגבניות ללא חיטה

בקצרה: פאי נפלא עם תחתית נטולת גלוטן ומילוי עגבניות ופסטו

מצרכים

לתחתית:

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 1 כפית מלח
  • אופציונלי: עשבי תיבול טריים או מיובשים: אורגנו, זעתר, בזיליקום, טימין
למילוי:
  • פחית עגבניות מקולפות
  • 3-4 כפיות פסטו (בייתי או קנוי)
  • 3 ביצים
  • אופציונלי: 2-3 כפות פרמז'ן מגורד (או כל גבינה שמתאימה לכם)

הכנה

  1. במעבד מזון מעבדים את כל החומרים לתחתית.
  2. מוציאים את הכדור שנוצר ומשטחים בצורה אחידה בתבנית פאי עגולה.
  3. בקערה מערבבים את כל החומרים למילוי ויוצקים מעל התחתית.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-45 דקות.
  5. מוציאים כאשר המילוי יציב וקיסם שהוחדר אליו יוצא יבש.
  6. זו פשטידה משביעה ומזינה במיוחד. מתאימה לכל מי שנמנע מגלוטן משלל סיבות.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiאוכל צמחוניללא גלוטןמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת ענת:

    נראה ממש מעולה!
    תודה ורד!

השארת תגובה