חציל מבית טוב של נורית פלד


מאת: נורית פלד

חציל מבית טוב

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לנורית לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: חציל מבית טוב

בקצרה: סנדביץ' של חציל במלית רוטב עגבניות מוטי, גלילי גבינת צאן ועשבי תיבול

מצרכים

  • 4 מנות:
  • חציל בלדי גדול, פרוס לרוחבו פרוסות של ס"מ
  • קופסת עגבניות מרוסקות מוטי
  • 3 גבעולי טימין
  • גבעול רוזמרין קצוץ דק
  • שן שום
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • רבע כפית פפריקה מעושנת
  • רבע כפית סוכר
  • 2 כפיות שמן זית ארומטי(ערער רוזמרין)
  • 2 עלי מרווה מגולגלים כגלילה ופרוסים דקיקות לסרטים
  • ביצה ומעט מים
  • גליל גבינת צאן

הכנה

  1. Method
  2. להניח פרוסות ע"ג נייר אפיה
  3. לבלול מים ביצה מלח פלפל פפריקה עשבי תיבול ורבע כפית שמן,
  4. להבריש את החציל לאפות בבינוני להשחמה עד שיתקבל צבע של מטוגן.
  5. להפוך צד, להבריש ולהמשיך לאפות. החציל יאטם בגלל הביצה, לא יאבד גובה ויהיה פריך מבחוץ וישמור על עסיסיות מבפנים.
  6. בינתיים לבשל מעט חצי רסק כוס מוטי,כפית שמן זית עשבי תיבול מלח פלפל סוכר.
  7. לחתוך את הגבינה לגלילים
  8. להניח בין שתי פרוסות חציל שכבת רסק מתובלת
  9. לפרוס מעל גלילי גבינת עיזים
  10. לזלף את היתרת השמן
  11. להניח את החציל האחר לכריך
  12. להתענג…

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipolpaאוכל צמחוניכללימתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה