גיבץ' טורקי של סוזי ג'ראד


מאת: סוזי ג'ראד

גיבץ' טורקי

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לסוזי לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: גיבץ' טורקי

בקצרה: מתכון שעובר מסבתא לאמא לבת…..

מצרכים

  • 2 קופסאות של עגבניות מקולפות של mutti
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 פלפלים ירוקים בהירים חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל חריף
  • 1 ק"ג שריר טרי
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • פפריקה ומלח

הכנה

  1. לחתוך את השריר לקוביות ולבשל בסיר לחץ עם מלח וכף רסק עגבניות.
  2. לטגן את הבצל להוסיף את הפלפלים להמשיך לטגן קלות לחתוך את העגבניות גס ולהוסיף לסיר.
  3. להוסיף את הבשר המבושל לסיר להוסיף פפריקה פטרוזיליה ומלח.
  4. לבשל שעה בערך עד שכל הנוזלים מתאדים ולפני ההגשה אפשר לצרוב קלות בתנור.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipelatiאוכל צמחונימתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה