פסטה עם מוטי של מיטרה אריאלי


מאת: מיטרה אריאלי

פסטה עם מוטי

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור למיטרה לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: פסטה עם מוטי

בקצרה: מבשלים ספגטי או פסטה שאוהבים מכינים רוטב טעים מוסיפים לפסטה שסוננה ומתחילים לאכול!

מצרכים

  • חבילת פסטה/ספגטי/רביולי
  • בצל גדול 1
  • מלח
  • פלפל
  • שום
  • אורגנו/טימין
  • שמן צמחי – איזו 4
  • מעט מים
  • מעט סוכר

הכנה

  1. מטגנים את הבצל
  2. מסננים את השמן העודף
  3. מוסיפים רוטב עגבניות מוטי
  4. מוסיפים מלח ופלפל
  5. מוסיפים לסיר אורגנו או טימין לפי הטעם
  6. ומערבבים
  7. אם יש צורך מוסיפים מעט מים
  8. מוסיפים את הסוכר והשום
  9. ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות
  10. בסיר נוסף מבשלים את הספגטי
  11. מסננים
  12. מוסיפים לסיר הרוטב את הפסטה
  13. מערבבים
  14. ניתן להוסיף פרמזן (להעשרת הטעם)
  15. בתיאבון!

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipasataאוכל צמחונימתכוניםפסטהפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה