קציצות הבית שמוכנות מהר של ורד לב


מאת: ורד לב

קציצות הבית שמוכנות מהר

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לורד לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: קציצות הבית שמוכנות מהר

בקצרה: כשאין לי הרבה זמן להכין אני עושה הכי מהר את מה שעובד בשבילנו- קציצות מהירות עם כל טוּב שכולם פה טורפים

מצרכים

לרוטב:

  • 1 בצל
  • 1 פחית של רכז עגבניות
  • מים או ציר בקר/ עוף
  • מלח, פלפל
לקציצות:
  • 1/2 ק"ג בשר טחון (אוהבת שילוב של בקר וטלה או בקר והודו אדום)
  • 1 בצל
  • כמה שיני שום
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 2 כפות פסטו שהכינותי מראש (אפשר גם עלי בזיליקום טריים)
  • כמה משמשים מיובשים/ חופן צימוקים כהים
  • מלח, פלפל, כורכום

הכנה

  1. קוצצים את הבצל.
  2. בסיר רחב מחממים שמן בישול (מעדיפה שמן קוקוס או שומן בקר tallow).
  3. מטגנים את הבצל וכשהוא מזהיב מוסיפים את רכז העגבניות לערבוב קליל.
  4. מוסיפים את הנוזלים. אם רוצים רוטב סמיך יותר מוסיפים פחות מים. אפשר יהיה להוסיף עוד מים בהמשך.
  5. מוסיפים את התבלינים, מביאים לרתיחה ומקטינים את האש.
  6. בינתיים מקצקצים את הקציצות.
  7. במעבד מזון קוצצים את הירוקים, הבצל, השום, המשמשים והתבלינים.
  8. בקערה מערבבים את אלה עם הבשר הטחון.
  9. יוצרים קציצות וזורקים אותן לרוטב המבעבע.
  10. אם רוצים, זה הזמן להוסיף עוד נוזלים.
  11. מבשלים 15-20 דקות או עד שהקציצות מוכנות.
  12. ארוחה מהירה ומזינה בצ'יק צ'ק.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttiבשרכללימתכוניםפרימורסק עגבניותתחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה