פירה סלרי- מקדמיה של ורד לב


מאת: ורד לב

פירה סלרי- מקדמיה

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לורד לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: פירה סלרי- מקדמיה

בקצרה: שילוב טעמים מעניין. מנה משביעה וכייפית

מצרכים

  • כוס אגוזי מקדמיה
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים/ קטנים
  • שורש סלרי
  • 2 שיני שום
  • 1 כף חומץ עגבניות (אפשר גם אחר- בלסמי, בן יין, אורז)
  • 2 כפות חמאה/ שמן קוקוס
  • 1 כף מלח, פלפל גרוס לפי הטעם
  • קצת שמן זית
להגשה:
  • בצל קצוץ
  • כף חמאה/ שמן קוקוס

הכנה

  1. משרים את האגוזים למספר שעות.
  2. אחרי הסינון שומרים את המים, נשתמש בהם להכנת הפירה.
  3. חותכים את תפוחי האדמה ושורש הסלרי לקוביות. מניחים בסיר ומאדים או מבשלים עד לריכוך.
  4. לאחר שהתרככו מסננים מהמים.
  5. במעבד מזון מניחים את אגוזי המקדמיה המסוננים, קוביות תפוחי האדמה והסלרי, השום ושאר החומרים מלבד שמן הזית.
  6. מערבלים היטב למרקם חלק. תוך כדי הערבול מוסיפים את מיי השריית המקדמיה לפי הצורך ליצירת מרקם חלק. אפשר גם להזליף מעט שמן זית.
  7. קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה.
  8. מגישים את הפירה עם הבצלים המטוגנים מעל. כארוחה בפני עצמה או כתוספת.

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttiאוכל צמחוניחומץמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה