שקשוקה של תמר געש


מאת: תמר געש

שקשוקה

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לתמר לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: שקשוקה

בקצרה: שקשוקה לשבת בבקר

מצרכים

  • חצי קופסא של עגבניות מרוסקות
  • אחד בצל קצוץ
  • שתי שיני שום פרוסות
  • 5 כפות שמן זית משובח
  • רבע פלפל ירוק חריף קצוץ
  • ביצים (כמספר הסועדים)
  • מלח ים אטלנטי, פלפל שחור גרוס
  • קשקבל או פרמזאן לגירור

הכנה

  1. מחממים שמן זית במחבת עם תחתית עבה
  2. מטגנים את הבצל ואת שיני השום
  3. מוסיפים את הפלפל הירוק החריף
  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים כ5 דקות
  5. שוברים את הביצים אל תוך המחבת זו אחר זו
  6. מנמיכים מעט את האש ומכסים עם מכסה
  7. מבשלים עד אשר הביצים נקרשות

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipolpaאוכל צמחוניכשרמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה