גלילות אנטריקוט בטלה של רחל קדם

מאת: רחלי קדם

גלילות אנטריקוט בטלה

צילום : אייל גוטמן

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לרחלי לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: גלילות אנטריקוט בטלה

בקצרה: גלילות דקיקות של אנטריקוט, ממולאות בשר טלה טחון ופיצוחים, אפויות ברוטב משגע . קלי קלות

מצרכים

  • 12 פרוסות אנטריקוט מיושן היטב, משוטח דק
  • 200 גר טלה טחון עם שומן
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 4 כפות שמן
  • שום כתוש
  • 2 כוסות קשיו גרוס
  • 1 סלסילה שמפיניון קצוצות דק
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 2 כפות רסק עגבניות "MUTTI"
  • 3 כפות צנוברים קלויים
  • מלח ופלפל
  • לרוטב:
  • 1/3 כוס תרכיז רימונים מתוק
  • 2 כפות סוכר
  • 1/4 כוס צילי חריף
  • 2/3 כוס רסק עגניות של "MUTTI"
  • 1/3 כוס בלסמי
  • שום כתוש

הכנה

  1. מזהיביםאת הבצל בשמן, מוסיפים את הטלה ומערבבים עד שמשנה צבע, ואז את שאר החומרים. מבשלים דקה. טחונים במעבדה לתערובת חלקה יחסית.
  2. מורחים כף גדושה מלית על כל פרוסה, מגלגלים במהודק לגליל, מהדקים בקיסמי עץ , ושמים בקירור שעתיים.
  3. מחמיים תנור ל – 180 מעלות, מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד לעיסה אחידה.
  4. מחממים שמן במחבת, מטגנים את הגלילות כ-4 דקות מכל הצדדים להזהבה קלה. מעבירים לתבנית מתאימה, מוסיפים את חומרי הרוטב ואופים עוןד רבע שעה . מגישים את הגלילות שלמות או חתוכות לפרוסות כמו סושי, בנגיעה של הרוטב (את הרוב הן כבר ספגו). אם רוצים וצריך – מצמצמים את הרוטב לפני .

 

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttiבשרמתכוניםפרימורסק עגבניותתחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה