פתיתים אדומים של שירלי אליאס

מאת: שירלי אליאס

פתיתים אדומים

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לשירלי לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: פתיתים אדומים

בקצרה: ככה פשוט – ככה טעים

מצרכים

  • 1 רסק עגבניות של מוטי
  • בצל 1
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • 2 כפיות מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית בזיליקום טחון
  • 250 גרם פתיתים מחיטה מלאה

הכנה

  1. חותכים את הבצל דק דק
  2. שמים שמן במחבת
  3. מוסיפים לשמן את הבצל ומזהיבים
  4. מוסיפים את הפתיתים ובמשך 5 דקות מערבבים.
  5. במקביל: שמים כוס וחצי מים רותחים אל תוך סיר
  6. מוסיפים לסיר את רסק העגבנית, המלח, הפלפל והבזיליקום.
  7. מערבבים טוב.
  8. לאחר 5 דקות טיגון מוסיפים את הפתיתים והבצל לסיר מערבבים היטיב, סוגרים את הסיר ומנמיכים את האש לרבע שעה.
  9. בסיום בודקים שכל המים התאדו מהסיר.
  10. בתיאבון!

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttiכללימתכוניםפרימורסק עגבניותתחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה