מרק עגבניות של תמר געש


מאת: תמר געש

מרק עגבניות

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לתמר לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: מרק עגבניות

בקצרה: מרק עגבניות לצד הלחם המטמטם של אמא של טדי

מצרכים

  • 4 עגבניות בשלות חתוכות לרבעים
  • קופסת עגבניות מרוסקות MUTTI
  • קופסת עגבניות שרי משומרות MUTTI
  • רבע בקבוק של רסק עגבניות MUTTI או קופסא קטנה של רסק עגבניות
  • 1 בצל קצוץ
  • 4 שיני שום פרוסות
  • מלח, פלפל שחור טרי גרוס, כפית סוכר
  • 3 כוסות מים

הכנה

  1. בסיר גדול מחמים רבע כוס שמן זית
  2. מטגנים קלות את הבצל והשיני השום
  3. מוסיפים את רבעי העגבניות ובוחשים קלות, מטגנים כ5-10 דקות
  4. שופכים את תכולת הקופסא של העגבניות המרוסקות
  5. שופכים את תכולת הקופסא של עגבניות השרי
  6. מוסיפים רבע בקבוק של רסק עגבניות או קופסא קטנה של רסק
  7. מערבבים הכל עם כף עץ
  8. מוסיפים 3 כוסות מים, סוגרים מכסה, מנמיכים אש ומבשלים כ10 דקות
  9. מכבים אש, מרסקים את תכולת הסיר בבלנדר מוט עד שהתכולה חלקה לגמרי
  10. מתבלים במלח ופלפל שחור
  11. מוזגים לקעריות ואפשר לשים כמה עלי בזיליקום בהגשה + כמה גרגרי מלח שחור מעושן

 

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipomodorini di collinaמרקיםמתכוניםפרימורסק עגבניותתחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה