מרק אדום טעים ובריא של רוית שטרן גינת


מאת: רוית שטרן גינת

מרק אדום טעים ובריא

אהבתם את המתכון? רוצים לעזור לרוית לזכות? הקליקו אהבתי! (ואולי תזכו גם אתם בפרס)

מתכון: מרק אדום טעים ובריא

בקצרה: מרק נבטוטים, חומוס, עגבניות ומנגולד

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 בצלים
  • כפית שום כתוש
  • חבילה נבטוטים
  • 1/2 שקית חומוס מבושל קפוא (אם אין אפשר גם מקופסא)
  • 2 קופסאות עגבניות תמר משומרות של mutti מרוסקות
  • כוס passata של mutti
  • ליטר וחצי מים
  • 2-3 כפיות מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור
  • מעט כמון
  • מעט פפריקה מתוקה
  • שקית עלי מנגולד טריים קצוצים לחתיכות גסות

הכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים בצל
  2. מטגנים בצל להזהבה ומוסיפים שום כתוש
  3. מוסיפים נבטוטים, חומוס, עגבניות מרוסקות, passata
  4. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
  5. מבשלים עד ריכוך הנבטוטים
  6. מוסיפים מלח פלפל ותבלינים
  7. מוסיפים מנגולד
  8. מערבבים ומגישים
  9. בתיאבון

 

אהבתם את המתכון – הקליקו אהבתי!

רוצים גם להשתתף בתחרות, או לראות את כל אוצר המתכונים? הקליקו כאן

קטגוריות:: Muttipassataמתכוניםפרימותחרות מתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה