למי בא פאייה בחמישה צעדים קלילים? אפילו אם אין כלום בבית

מה עושים עם מאנצ'יז ומקרר ריק?

מי לא נתקל בבעיה הזו?

אני רעב אבל במקרר שלי רוח פרצים והמזווה די ריק. בחוץ לח כמו מרק ואין לי חשק להזמין אף משלוח.

פתאום אני שם לב לשקית שקניתי פעם בפרימו.

תוסף פאיילה.

האמת שתכננתי לעשות עם זה משהו יותר משוכלל. אתם יודעים, עם פירות ים ועוף וכל הזיקוקים.

אבל זה מה שיש. אז נשאיר את התכניות לציר עוף ולפירות ים לפעם אחרת ונסתפק במה שיש.

ויש גם כמה שקיות של אורז לריזוטו. זה יתאים, החלטתי.

שימו לב כמה פשוט וכמה טעים יצא לי. כמובן שאפשר להוסיף כאן גם פירות ים ובשר אם יש, אבל גם ככה נטו מקבלים את הטעם של ספרד במינימום טרחה.

1. צריך לחמם כמה כפות של שמן זית במחבת לפאייה או במחבת רחבה רגילה.

2. להוסיף 300 גרם אורז – כוס גדולה.

3. לטגן לכ 3 דקות.

4. לפזר את התערובת מהשקית עם האורז ולערבב טוב.

5. להוסיף ליטר ורבע של מים פושרים.

וזהו.

אפילו לא צריך עוד ערבוב אחד.

את זה משאירים על אש גדולה עד שכל הנוזלים נעלמים.

אחרי כ 20 דקות אתם מסתכלים על השטיח הנפלא הזה. זה אמנם לא 100% הדבר האמיתי אבל עדיין מעדן וכדאי שיהיה בבית.

בתיאבון

את השקיות ניתן להשיג במעדניית פרימו בנמל תל אביב ובמעדניות המובחרות בכל רחבי הארץ.

לקבלת עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה

חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: Featuredאוכל צמחוניאורזדודי כליפאמנצ'יזמתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת יריב:

    נשמע באמת פשוט מאד. מה יש בשקית בתוסף? כלומר, מה המרכיבים?

השארת תגובה