שרימפס על הפלנצ'ה ברוטב ירוק


כשחזרתי הביתה מברצלונה נתקפתי קרייבינג נוראי לשרימפס ולטעמים של קיוסקו אוניברסל שבשוק הבוקריה (פוסט נפרד בהמשך).

החלטתי שזה פשוט מידי כדי להתאפק.

מה צריך?

חומר גלם טרי וטוב. את זה מצאתי אצל דודי מכל-דג מרחוב הכובשים פינת הרב קוק בתל אביב.

ורוטב ירוק.

כאן הייתי צריך לנחש.

ירוק בא מפטרוזיליה.

נקצוץ צרור דק דק דק.

ויש שם גם שום בטח.

נקצוץ כמה שיניים גם כן דק דק דק.

והנוזל הוא בטח שמן זית ולימון. הגיוני? לא?

וגם קצת  מלח ואני מסודר.

בחרתי את המחבת הכי כבשה במטבח ואמרתי לה: "היום את פלנצ'ה".

הנחתי אותה על להבה גבוהה כדי שתאסוף חום. הרבה חום.

הנחתי את השרימפס עליה והתזתי מעט שמן זית.

אחרי כשתי דקות הפכתי.

עוד שתי דקות והם אצלי בצלחת.

זילוף של רוטב ירוק, קצת מלח גס, ואני נשבע לכם שאני שוב בבוקריה.


בתיאבון

ויש גם סרט היום

לקבלת עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה


חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת cohen sh:

    השרימפס ניראים מעולים

השארת תגובה