קייק לימון דבש שוקולד לבן ושוקוצ'יפס של אורן בקר

חג שמח ושנה טובה אנשים יקרים,

ממש עם סוף הקיץ ורגע לפני שחגי תישרי מתדפקים על דלתותינו, אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה ומאושרת. ימי המעבר האלה בין הקיץ הלוהט הזה לסתיו שבקרוב יפקוד אותנו. אלו ימים שבהחלט משפיעים על מהלך חיינו, מצב רוחנו ועל עשיתנו. אופטימיות זו מילת מפתח עבורי לקראת השנה החדשה. ממליץ לכם לאמץ אותה בחום, כמו מתכון טוב לעוגה…

בראש השנה הזה אני מאושר במיוחד, עם צאת הספר שלי, "ככה אופים את זה", שכבר נמכר בכל רשתות הספרים. הוא נועד לעשות את הדברים פשוטים יותר ואני מקווה שכל חובבי האפייה באשר הם, יפשילו שרוולים ויתחילו לאפות ולהנות מהספר שעשיר בהמון מתכונים ידידותיים ומהנים.

אני מגיש לכם מתכון מקסים שמשלב כמו הסתיו, התחדשות ופשטות מצד אחד ורעננות רבה מצד שני.

גם אלמנט הדבש המתוק קיים במתכון הכייפי הזה. תיהנו ושכל יום בשנה החדשה יהיה מתוק יותר מקודמו!

שנה טובה וטעימה לכולכם, ניפגש בשנה הבאה בכוחות מחודשים עם עוד המון מתכונים טעימים והפתעות.

 

קייק לימון דבש שוקולד לבן ושוקוצ'יפס / אורן בקר


חומרים:

125 גרם חמאה

90 גרם סוכר

3 כפות דבש

3 ביצים שלמות

3 כפות שוקוצ'יפס מריר

3 כפות שוקולד לבן קצוץ גס

170 גרם קמח

1 כפית אבקת אפייה

כפית גרידת לימון

2 כפות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

להקרים במיקסר בוו גיטרה חמאה רכה, סוכר ודבש, להוסיף לסירוגין גרידת לימון, מיץ לימון טרי, שוקוצ'יפס ושוקולד לבן.

להוסיף חומרים יבשים ולהקרים למסה הומוגנית.

מעבירים את המסה לשק זילוף עם צנתר חלק מידה 8 ומזלפים לתבנית אינגלישקייק או ל – 6 תבניות קטנות 10×6.

אפייה כ -30 דקות בחום בינוני – 160 מעלות.

לאחר האפייה מצננים היטב את העוגות, ממיסים שוקולד לבן ומקשטים.

מגרדים גרידת לימון / ליים ובוזקים קלות מעל.

שנה טובה ומתוקה!

השף אורן בקר – שף קונדיטור

www.orenbecker.co.il

קטגוריות:: אורן בקרכלליכשרמתוקיםמתכוני שפיםמתכוניםמתכונים לחגי תשריעוגות

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת רעות:

    איפה הביצים במתכון!?

השארת תגובה