תאנים מגן עדן – מזל טוב אופיר גלבוע ותודה על המתכונים

אופיר גלבוע,  שבכלל גרה באיטליה שם היא לומדת רפואה,  היא אחת מהחברים היותר ותיקים ופעילים של בייגלה.

מידי פעם היא תורמת לנו מתכון ממש טוב, היום היא שלחה שניים.

אולי זה בגלל שהיא מתחתנת בשבוע הבא עם בר המזל שבתמונה (:

אז מכולנו אופיר, המון מזל טוב. אוהבים אותך כאן.

 

תאנים מגן עדן עם קרעי ריקוטה פרסקה, סילאן ואגוזי מלך

מתכון: תאנים מגן עדן עם קרעי ריקוטה פרסקה,סילאן ואגוזי מלך

מצרכים

  • שש תאנים טריות יפות ומתוקות
  • גבינת ריקוטה פרסקה 9% של גד
  • חופן אגוזי מלך
  • כף סילאן
  • חופן נבטי חמנייה
  • כמה עלים קטנים של בזיליקום טרי
  • זילוף שמן זית
  • מלח
  • פלפל

הכנה

  1. קולים במחבת את אגוזי המלך,
  2. שוברים לחתיכות קטנים ומניחים לצינון
  3. חותכים כל תאנה לשישה חלקים
  4. מניחים בצלחת הגשה
  5. מוסיפים את קרעי הריקוטה
  6. מפזרים את הנבטים
  7. מזליפים שמן זית,סילאן,
  8. מלח ופלפל ואת אגוזי המלך הקלויים
  9. בתיאבון

קרפצ'יו סלק ותפוחים עם רוקפור ואגוזי מלך

מתכון: קרפצ'יו סלק ותפוחים עם רוקפור ואגוזי מלך

מצרכים

  • שני סלקים מבושלים קלופים
  • תפוח עץ ירוק חופן אגוזי מלך קלוים
  • קרם בלסמי או בלסמי מצומצם
  • 50 גרם רוקפור או גורגונזולה חריפה
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל

הכנה

  1. פורסים דק את הסלק ואת תפוחי העץ ומסדרים בצלחת פרוסה סלק פרוסה תפוח וכך הלאה
  2. מתבלים במעט שמן זית,מלח ופלפל
  3. מקשטים בזילופי קרם בלסמי ופירורי גבינה

עוד מתכונים של אופיר:

פריקסה בצלחת – סלט לחם טוניסאי של אופיר גלבוע

נזיד עדשים ששווה לוותר בשבילו על הבכורה – אופיר גלבוע

סלט עדשים חומות עם עשבי תיבול,חמוציות,צנוברים וקשיו קלוי – אופיר גלבוע

תאנים ובצל ממולאים בבשר טלה טחון עם צנוברים וסילאן – אופיר גלבוע

לקבלת עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה

חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: אוכל צמחוניאופיר גלבועמתכוניםסלטים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה