פנה קוטה פיסטוק גרנולה ודובדבנים

סוף כל סוף, לאחר המון המון זמן יצאתי לחופשה קצרה בים המלח. אמנם קשה לברוח במקום הכי נמוך בעולם מן החום הגדול, אבל בואו נחשוב חיובי. זה עדיין חופש, זמן לעצמי, לרוגע, לכייף ולמחשבות. אין כמו יין צונן או קינוח קר ומפנק להעביר את השעות החמות ולגרום לחופשה להיות מתוקה ומפנקת.

בהשראת הכייף והחופשה המפנקת, אני מכין איתכם היום קינוח פנה קוטה, בשילוב של דובדבנים, גרנולה ופיסטוק.

פנה קוטה פיסטוק גרנולה ודובדבנים/ אורן בקר

רשימת חומרים ל- 4 מנות:

לפנקוטה:

500  מ"ל שמנת מתוקה

80  גרם סוכר

7  גר' אבקת ג'לטין כפול 6 סמק מים

כף מחית פיסטוק

אופן הכנה:

להרתיח שמנת עם סוכר ומחית פיסטוק להמיס את הג'לטין במים מהברז ולהניח כ-10 דקות במקרר.את הג'לטין שהתייצב להוסיף לתוך השמנת שרתחה ולצקת את המסה לתוך כוסות הגשה.

מניחים את כוסות ההגשה במקרר למשך 3 שעות שהפנקוטה תתקרר ותתייצב.

שלב הקישוט:

גרנולה:

3 כפות גרנולה איכותית.

4 כפות דובדבני אמרנה / 8 דובדבנים טריים בעונה

מקשטים כל כוס עם מעט גרנולה ודובדבנים בעונה.



את המתכון אני מקדיש הפעם לאחותי היקרה והמקסימה תרצה. היא ילדה גדולה שחוגגת 40 קייצים. ילדה שעד היום אוהבת את ציפי שביט. תרצה'לה, תמשיכי להיות נפלאה, ושתדעי רק טוב והמון רגעים מתוקים. אוהב אותך!

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: Featuredאורן בקרמתוקיםמתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה