עוגיות מוצרלה מלוחות שמשאירות זמן לים

אני ממש אוהב את הימים החמימים של תחילת הקיץ, כשעדיין לא חם באופן מעיק אבל כל כך נעים לשבת בחוץ שחבל לבזבז שעות ארוכות במטבח. סידרתי לכם תענוג! עיצמו עיניים וחישבו על הכייף העצום שבישיבה בחוף הים מול השקיעה, להקשיב להתנפצות הגלים עם כוס יין ביד אחת ועוגיית מוצרלה מלוחה בשנייה ולהתענג על הרגע…

למה אתם מחכים? רוצו למטבח ואחר כך לים!

עוגיות מוצרלה מלוחות

מצרכים:

90 גר' חמאה רכה

90 גר' מוצרלה מגורדת

100 גר' קמח

קורט מלח

פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

להקרים את חמאה עם גבינת מוצרלה. לנפות קמח ולהוסיף לקמח תבלינים.להוסיף החומרים היבשים לחמאה המוקרמת.

יוצרים גליל מהמסה שנוצרה ומקררים היטב.

מורחים את הגליל בחלבון של ביצה, מגלגלים הגליל בתערובת של שומשום וקצח ופורסים לפרוסות דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות כ – 15 דקות.

בכל שבוע אני מקדיש שיר למישהו חשוב לי, אז הפעם אני מקדיש את השיר לשף קונדיטור דודי ברזילי מקונדיטורית עוגתה בכינרת. Old friend  של סיימון וגורפנקל, השיר אומר הכל…


 שיהיה לכולנו סופש תוסס ומענג.

 שלכם, אורן בקר.

www.orenbecker.co.il

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *


.

קטגוריות:: Featuredאורן בקרמאפיםמתכונים

תגיות:

אודות הכותב:

RSSתגובות (9)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת גילי:

    מה זה להקרים חמאה וגבינה? להמיס?

  2. מאת שרה סרור:

    היי אורן
    קודם כול אוהבת את פינתך בבייגלה ואף מחכה לה כל שבוע .
    האם אפשר להחליף את המוצרלה בקשקוואל – נישארה לי הרבה קשקוואל משבועות…. הגזמנו חחחח ( לא יודעים לקנות קצת כמה שצריך)
    אשמח לתשובה שלך שב"ש.

  3. מאת חנה כהן:

    מה הכוונה להקרים חמאה? האם הכוונה להמסה?
    תודה

  4. מאת ליאור:

    יצא מעולה. הכוונה שהחמאה תהייה רכה ולערבב עם המוצרלה ולי אישית אם מותר לי ליעץ ניראה שאפשר להישתמש בקשקבל חוץ מזה העוגיות ממש טיעימות בערב לים…

  5. מאת פועה אילוביץ:

    אני חוזרת על שאלות ששאלו קודמי, מה זה להקרים חמאה עם מוצרלה? והאם אפשר להחליף בגבינות קשות אחרות כגון קשקבל, טל העמק, סקנדינבית וכו'?

  6. מאת אורן בקר:

    שלום לכולם..
    להקרים הכוונה לערבב בוו גיטרה במיקסר חמאה רכה (לא מומסת!!!!)עם מוצרלה או כל גבינה מגורדת אחרת אפילו רוקפור ואז להוסיף כל החומרים היבשים ליצור גליל להקפיא כחצי שעה שעה ואז ליפרוס.
    מתכון קל ומעולה!
    בקשר לשומניות…זה עוגיות לא לשומרי מישקל!!!
    אבל כן לכאלה שרוצים מידי פעם להיתפנק!
    כדאי ליפרוס תמיד על בסיס טריות…נסו זה מתכון מצויין!
    אוהב את כולכם!

  7. מאת ניקי:

    יצאו משובחות

  8. מאת sahly51:

    מאחר והעוגיות על בסיס גבינה האם יש צורך לשמור במקרר. תודה

השארת תגובה