הלחם המטמטם של אמא של טדי

הלחם של אמא של טדי – הקינוח שאחרי הקינוח

מצרכים:

  • קילו קמח
  • 2.5 כוסות מים פושרים
  • חצי כוס שמן
  • כפית מלח
  • 50 גרם שמרית
  • כוס קוואקר

ללוש 5 דקות במיקסר. אם חסר, אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים. התפחה ראשונה של שעה, מקפלים ומתפיחים שוב כארבעים דקות. קורצים כיכרות לחם או כ 20 לחמניות, מברישים בביצה, מפזרים מלח גס, שומשום וגרעיני דלעת/חמניה ואופים ב-180 מעלות כחצי שעה, עד להשחמה.

אפשר להחליף את הקמח בקמח מלא, אפשר להכניס צימוקים/חמוציות פנימה.

טדי מבקר במסעדות – הדף של טדי בפייסבוק

אבא של שבת: טדי הרוש מבשל ריזוטו פטריות  

 

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (3)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת אורלי:

    נראה אחלה מתכון רק שאלתי מבחינת כמות של השמרים 50 גר' שמרית כמה זה לשמרים יבשים (בכף)?

  2. מאת ruthi:

    אין לי קוואקר,מה אפשר במקום?

השארת תגובה