הלחם המטמטם של אמא של טדי
דודי כליפא | 31 מאי, 2012 | תגובות 3
הלחם של אמא של טדי – הקינוח שאחרי הקינוח
מצרכים:
- קילו קמח
- 2.5 כוסות מים פושרים
- חצי כוס שמן
- כפית מלח
- 50 גרם שמרית
- כוס קוואקר
ללוש 5 דקות במיקסר. אם חסר, אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים. התפחה ראשונה של שעה, מקפלים ומתפיחים שוב כארבעים דקות. קורצים כיכרות לחם או כ 20 לחמניות, מברישים בביצה, מפזרים מלח גס, שומשום וגרעיני דלעת/חמניה ואופים ב-180 מעלות כחצי שעה, עד להשחמה.
אפשר להחליף את הקמח בקמח מלא, אפשר להכניס צימוקים/חמוציות פנימה.
טדי מבקר במסעדות – הדף של טדי בפייסבוק
אבא של שבת: טדי הרוש מבשל ריזוטו פטריות
.
.
עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.
קטגוריות:: כללי
אודות הכותב:
נראה אחלה מתכון רק שאלתי מבחינת כמות של השמרים 50 גר' שמרית כמה זה לשמרים יבשים (בכף)?
2 כפות שמרים יבשים
אין לי קוואקר,מה אפשר במקום?