פסטה עם זוקיני וריקוטה של יהודית כהן מורחיים

יהודית כהן מורחיים

פסטה עם זוקיני וריקוטה

מתכון: פסטה עם זוקיני וריקוטה

בקצרה: פסטה מצוינת עם זוקיני וריקוטה

מצרכים

  • 1 חבילת פסטה פנה
  • 2 זוקיני בינוניים (או קישואים)
  • 4 שיני שום קלופות, פרוסות דק
  • 3 עלי מרווה שלמים
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 20 עלי בזיליקום קרועים ביד
  • 250 גרם גבינת ריקוטה מפוררת
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת או חתוכה לשבבים
  • מלח ופלפל שחור

הכנה

  1. אופן ההכנה:
  2. חותכים את הקישואים או הזוקיני לאורכם לשלוש החלקים.
  3. חותכים כל חלק לאורכו לשישה חלקים, כך שמתקבלים טריזי זוקיני.
  4. 2. מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח עד שהם עשויים דיים.
  5. 3.בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת או בסיר רחבים, וכשהוא חם מוסיפים
  6. פנימה את השום, המרווה והזוקיני. ממליחים ומפלפלים. מטגנים תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהזוקיני מתחילים להזהיב.
  7. מסננים את הפסטה היטב ומוסיפים אותה לסיר עם הקישואים. ממליחים מעט ומערבבים כדקה. מוסיפים את הפטרוזיליה ואת הבזיליקום, מערבבים ומעבירים לקערה גדולה.
  8. מוסיפים את הריקוטה ומערבבים, לבסוף מוסיפים את שבבי הפרמזן מעל ומחלקים לצלחות.
~~


קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה