פסטה חריפה עם חתיכות עוף של ‏נולי ומולי וסקר

‏נולי ומולי וסקר

פסטה חריפה עם חתיכות עוף

מתכון: פסטה חריפה עם חתיכות עוף

בקצרה: פסטה רכה וטעימה בתוספת חתיכות עוף טעימות ומעט חריפות בניחוח שום.

מצרכים

  • כוס ורבע פסטה קצרה
  • 250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות(חצי מהחזה המלא של עוף אחד)
  • 6 שיני שום קצוצות
  • עגבניה אחת גדולה קצוצה
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • 10 גבעולי כוסברה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 קופסה קטנה רסק עגבניות (2 כפות גדושות)
  • רבע כוס לימון סחוט
  • תבלינים:מלח, פלפל שחור,כפית שום גבישי,1/2 כפית צ’ילי חריף גרוס, 1/4 כפית פפריקה מתוקה, 1/4 כפית זנגביל, קורט כמון, קורט כורכום.

הכנה

  1. Method
  2. מבשלים את הפסטה במים רותחים כחמש דק\' עד שהיא רכה אך עדיין לא מוכנה.מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים ברתיחה ל-2 דקות נוספות עד שהעוף מלבין, אך עוד לא מוכן.
  3. מסננים ושומרים כוס ממי הבישול. משאירים בינתיים את הסיר על אש גבוהה ומחממים שמן זית עם שום ופלפל חריף ל-30 שניות. מחזירים את הפסטה עם העוף ומוסיפים את העגבניה, כוסברה לימון ורסק עגבניות ואת כל התבלינים. מבשלים 2 דקות. מוסיפים לפחות רבע כוס ממי הבישול עד שנוצר רוטב דליל שעוטף את הפסטה.

עזרו לנולי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה