פסטה ברוטב חמאה לבנה וירקות חלוטים של דיקלה סעד

Dikla Saad

פסטה ברוטב חמאה לבנה וירקות חלוטים

מתכון: פסטה ברוטב חמאה לבנה וירקות חלוטים

בקצרה: פסטה ברוטב מפנק של חמאה מלאה בטעמים, יחד עם מבחר של ירקות חלוטים – אספרגוס, ברוקולי ושעועית ירוקה

מצרכים

  • 250 גרם פסטה מסוג פטוצ\'ני
  • צרור אספרגוס
  • 250 גרם שעועית ירוקה
  • 250 גרם פרחי ברוקולי
  • לרוטב חמאה לבנה -
  • 3 בצלי שאלוט
  • 100 מ\"ל יין לבן
  • 50 מ\"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם חמאה קרה
  • 3 כפות מיץ לימון
  • להגשה – פרמזן

הכנה

  1. מרתיחים מים יחד עם כף מלח על מנת לחלוט את הירקות.
  2. לאחר החליטה מוציאים את הירקות לקערה עם מי קרח.
  3. את הברוקולי משאירים בסיר דקה, את השעועית 2 דקות ואת האספרגוס 4 דקות.
  4. קוצצים את בצלי השאלוט ומאדים יחד עם היין הלבן.
  5. כאשר הנוזל מצטמצם מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
  6. מנמיכים את הלהבה, ומכניסים קוביות חמאה תוך כדי טריפה מתמדת.
  7. מכבים להבה, ומוסיפים מיץ לימון מלח ופלפל.
  8. במקביל – מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן
  9. מערבבים את הפסטה, הירקות והרוטב ומוסיפים פרמזן לפי הטעם.

עזרו לדיקלה לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה