ניוקי עם תרד וחמאת בוטנים של ענת סמבול

Anat Sambol

ניוקי עם תרד וחמאת בוטנים

מתכון: ניוקי עם תרד וחמאת בוטנים

בקצרה: ניוקי ברוטב של תרד מוקפץ עם חמאת בוטנים

מצרכים

  • חבילת ניוקי
  • 1 בצל גדול
  • 1 ראש שום
  • 500 גר\' תרד תרי שטוף
  • 4 כפות חמאת בוטנים
  • 2 כפות סויה
  • 1 כף ג\'ינג\'ר כתוש
  • 2 כפיות צ\'ילי מתוק
  • פלפל שחור גרוס

הכנה

  1. לבשל את הניוקי לפי ההוראות.
  2. לחתוך את הבצל לאורכו לחצי ולפרוס אותו לאורך לרצועות ולטגן קלות במחבת עם מעט שמן זית.
  3. לפרוס את השום לפרוסות דקות ולהוסיף לבצל יחד עם הג\'ינג\'ר.
  4. כשהבצל והשום זהובים, לתבל בסויה ולהוסיף את התרד הטרי ולכסות.
  5. לאחר כשתי דקות כשהתרד מתחיל להתבשל, לערבב בעדינות ולהפוך את התרד שהיה בראש הערימה לתחתית כדי שגם הוא יתבשל בצורה אחידה ולכסות.
  6. התרד מוציא נוזלים, לא לסנן אותם!
  7. לאחר עוד כשתי דקות, התרד אמור להיות מבושל לחלוטין, להוסיף את החמאת בוטנים, פלפל שחור וצ\'ילי מתוק.
  8. לטעום ולתקן טעמים אם צריך.
  9. להוסיף את הניוקי המבושל למחבת עם הרוטב ולערבב עד שכל הניוקי מכוסה היטב ברוטב.

עזרו לענת לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה