רביולי בטטה ברוטב עגבניות

ביס קטן מושון אלפנדרי

רביולי בטטה ברוטב עגבניות

מתכון: רביולי בטטה ברוטב עגבניות

בקצרה: רביולי תוצרת בית במילוי בטטות אפויות ובצל מטוגן

מצרכים

 

מצרכים לבצק הרביולי:

  • 200 גרם קמח
  • 2 ביצים
  • קורט מלח
  • 1 כף מים קרים
  • חומרים למילוי :
  • 2 בטטות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • שמן זית
  • מלח
מצרכים לרוטב:
  • 6 עגבניות קלופות וקצוצות גס.
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 קופסא של זיתי קלמטה מגולענים
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית סוכר
  • טימין לפי הטעם (אני שם המון !! )

הכנה

 

הכנת הרביולי

  1. לשים לבצק אחיד ומניחים במקרר למשך שעה לפחות.
  2. הכנת המילוי:
  3. עוטפים את הבטטות בנייר כסף ומכניסים לתנור עד שהבטטות רכות.קולפים ומניחים בצד לצינון.מטגנים את הבצל בשמן זית עד להשחמה.מעבירים את הבצל לבטטות מתבלים במלח ומצננים.
  4. הכנת הרביולי:
  5. מרדדים את הבצק במכונת רידוד עד לדרגת העובי הדקה ביותר.קורצים עיגולים.במרכז כל עיגול מניחים מהמלית וסוגרים עם עיגול נוסף.בעזרת מזלג מהדקים את קצות העיגול.מניחים בצד עד להכנת הרוטב.
הכנת הרוטב:
  1. מטגנים את הבצלים עד לשקיפות ומוסיפים את השום.מבשלים קלות ומוסיפים את העגבניות.מתבלים , טועמים ומתקנים תיבול.מוסיפים את הזיתים ומבשלים 10 דקות.
  2. להזכירכם , הרוטב מחכה לרביולי !!!!!!
הגשת המנה:
  1. בסיר נפרד וגדול מבשלים מים עם הרבה מלח.ברגע שהמים רותחים מוסיפים את הרביולי.ברגע שהרביולי צף הוא מוכן
  2. מוסיפים את הרביולי לרוטב ומגישים.
  3. במידה ובארוחה צמחונית אפשר לגרר מוצרלה מעל.

עזרו למושון לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה