קנולי תרד גבינות ואבוקדו של הדר דולן

Hadar Dolan

קנולי תרד גבינות ואבוקדו

מתכון: קנולי תרד גבינות ואבוקדו

בקצרה: קנולי חתוך לחתיכות גסות, עטוף בתערובת של תרד, בצלים מאודים, גבינות רוקפור ופטה, עם נגיעות אגוז מוסקט ואבוקדו בצד

מצרכים

  • קנולי- 250 גרם
  • מדליוני תרד קפוא- 600 גרם
  • חמאה- 30 גרם
  • גבינת רוקפור- 100 גרם
  • גבינת פטה- 50 גרם
  • בצל סגול בינוני
  • בצל לבן בינוני
  • כפית מלח
  • קמצוץ פלפל
  • חצי כפית אגוז מוסקט טחון
  • שמן זית-שתי כפות

הכנה

  1. תחילה חותכים את הבצלים לרוחב לרצועות של עיגולים. מוסיפים שתי כפות שמן לסיר קטן, כשהשמן רותח מוסיפים את הבצלים, מערבבים כדי שכל הבצל ייגע בשמן, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש, נותנים לבצלים להתאדות.
  2. במחבת אחת מערבבים את התרד הקפוא עם החמאה עד שהתרד מתפרק והכל מתחבר.
  3. מוסיפים את האגוז מוסקט והמלח לתרד תוך כדי הבישול.
  4. את הגבינות חותכים לקוביות קטנות.
  5. כשהבצלים מאודים והתרד מוכן מוסיפים את הכל לקערה עם הגבינות ומערבבים. להוסיף מעט פלפל ומלח, לפי הטעם.
  6. מרתיחים מים ומכניסים את הקנולי, עד שמוכן.
  7. כשמוכן שוטפים במים קרים חצי דקה מתחת לברז, חותכים לחתיכות גסות.
  8. מחלקים לצלחות ומעל שמים את תערובת התרד והגבינות.
  9. חותכים אבוקדו לקוביות ומוסיפים בצד הצלחת.
  10. בתאבון!

עזרו לויקי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה