פסטת עגבניות בארומת שום של מיטל ברייב

Meital Barayev

פסטת עגבניות בארומת שום

מתכון: פסטת עגבניות בארומת שום..

בקצרה: מקלוני פסטה מהאיכותיים ביותר בתערובת של שום ועגבניות טריות עם נגיעות של מיובשות, רק ללקק את האצבעות…

מצרכים

  • מקלוני פסטה 500 גרם- אפשר ספגטי או מסוג פאפרדלה.
  • 8 ריבועי שום
  • עגבניות מיובשות
  • מלח
  • פלפל
  • 1.5 כוסות מים
  • פפריקה מתוקה (אפשר גם חריפה)
  • סיר לפסטה
  • בזיליקום

הכנה

  1. מרתיחים את הפסטה במים עד שהיא מוכנה
  2. מסננים היטב.
  3. בינתיים, לתוך סיר מכינים רוטב עם שום, בזיליקום, מלח פלפל, פפריקה מתוקה.
  4. לאחר שהרוטב רתח, וממש לפני שמחזירים את הפסטה לסיר, שמים עגבניות מיובשות, ואחרי ערבוב של כ-2 דקות שמים את הפסטה על אש נמוכה.
  5. מכסים את הסיר לכחצי שעה ובתאבון!!!

עזרו למיטל לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה