פסטה פסטו – FreeStyle של אורלי כהן

Orly Cohen

פסטה פסטו – FreeStyle

מתכון: פסטה פסטו – FreeStyle

בקצרה: שימוש במרכיבים טריים, זמינים ובמחירים שפויים. העקרון מבוסס על שילוב של נותני טעם ירוקים + פרמזן + אגוזים ושמן זית.

מצרכים

  • לפסטה: חבילת ספטה לפי בחירה (500 גרם)
לרוטב הפסטו:
  • כוס עלי בזיליקום
  • 2 כוסות עלי בייבי (ניתן לשלב גם רוקט)
  • 50 גרם אגוזי מלך
  • 50 גרם אגוזי לוז
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 שיני שום כתושות
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • חצי מיכל שמנת מתוקה לבישול 10%

הכנה

לרוטב הפסטו:

  1. מכניסים לבלנדר את עלי הבזיליקום עם עלי בייבי.
  2. מוסיפים את אגוזי המלך, אגוזי הלוז, השום, הפרמזן המגורר, רבע כפית מלח ופלפל גרוס טרי.
  3. מפעילים את המכשיר בפולסים כשמדי פעם דוחפים ו\"מגרדים\" את העלים מהדפנות.
  4. מוסיפים שמן זית תוך כדי פעולה עד לקבלת משחה ירוקה במרקם סמיך.
  5. טועמים ומשפרים טעמים.
  6. עכשיו מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
להגשה: מדללים את הרוטב בשמנת מתוקה לבישול ומערבבים עם הפסטה. מעטרים בבזיליקום וזוללים

עזרו לאורלי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (0)

Trackback URL

השארת תגובה