פסטה פנה, ברוטב חצילים פטריות וסילאן של רפי יעקבי

Rafi Jacobi

פסטה פנה, ברוטב חצילים פטריות וסילאן

מתכון: פסטה פנה, ברוטב חצילים פטריות וסילאן

בקצרה: פטריות, חצילים ופסטה.. כל מילה מיותרת

מצרכים

  • 500 גרם פסטה פנה
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית פלפל שאטה גרוס
  • 1 בצל ירוק קצוץ
  • 1 חציל חתוך לקוביות
  • 1 סלסלת פטריות פורטבלו פרוסות לאורך
  • 3 כפות רוטב סויה
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

הכנה

  1. מכינים את הפסטה ע"פ ההוראות
  2. במקביל מחממים שמן במחבת
  3. מתחילים להקפיץ/לטגן את הבצל הירוק, את הפטריות ואת החצילים
  4. לאחר מספר דקות מוסיפים את השום, את פלפל השאטה ומתבלים במלח ופלפל וממשיכים לטגן עוד מספר דקות.
  5. לאחר מכן מוסיפים את הסויה ואת הסילאן, ממשיכים לבשל עוד מספר דקות לספיגת הטעמים ומגישים עם הפסטה שהוכנה במקביל.
  6. בתיאבון!

עזרו לרפי לנצח על ידי הקלקה על הכפתור והצבעה

יש גם לכם מתכון מנצח? העלו אותו לתחרות
אולי תזכו בכרטיס זוגי לאיטליה

.

.

עדכונים על כל הפוסטים החדשים, כל המבצעים וכל ההטבות הבלעדיות לחברים של בייגלה – חינם ישירות לתיבת הדואר שלך.

דואר אלקטרוני *

.

קטגוריות:: כללי

אודות הכותב:

RSSתגובות (1)

כתיבת תגובה | כתובת טרקבק

  1. מאת moka:

    כמה סילן?

השארת תגובה